Ako riesiť obyvačku , prosba o rady, návrhy

Ahojte, staviame RD, mame hrubu stavbu + elektriku , rozmyslame ci by sme si nedali urobit navrh realizacie interieru. V niecom sme už rozhodnuty ,asi ako to bude vyzerat , obyvacku mame galeriu a ta je dost velka... tam si nie som velmi isty, Podlahu v dome chceme mat vo farbe orechu. Schody chceme riesit ako na obrazku +kuchynu (bude cierna matna) taktiez Ak by vedel niekto poradit budeme vdacny..
Odpovedať
Ja by som si urcite dala urobit navrh na cely interier. Zas taka polozka to nie je v porovnani s tym co stoji dom, usetrite cas, nervy a vyhnete sa pripadnym omylom.
Odpovedať
Áno, premýšľame nad tým, len musíme nájsť niekoho šikovného 😀
Odpovedať
oboje vyzerá pekne, až to bude hotové bude to paráda, ale súhlasím s klara321 že by bolo lepšie nechať si urobiť návrh od špecialisty ;-)
Odpovedať
@cierneocko pre inspiraciu kukni na album u @copyandpaste Ma krasnu cierno-drevenu kuchynu
Odpovedať
Profilova fotka
@cierneocko Bude najvhodnejsie, ak si das urobit navrh niekomu kto sa tomu rozumie. Co sa tyka kuchyne ta na fotke je krasna. Ja som podobnu pozerala asi mesiac dva dozadu v Ikei, to bola laska na prvy pohlad 8-)
Odpovedať
Kuchyňa u mna je tutofka 😄, práve mi ju nacenuju, sa teším ... 🤦🏻‍♂️🙄 , ohladom obývačky a v podstate časti domu,,, ideme do “ťažkej” jednoduchosti -podlaha-dub vs. orech-ešte neviem, steny biele, spojím to s nejakou skrinkou pod tv (samozrejme čierna matná+drevo) aby som ladil s kuchyňou a schodami, nejake pekne osvetlenie (elektrikára mam 👏👍🏻)a bude TOP 🔝, čo si myslím , že bude fajn... ??? Čo poviete?
Odpovedať
Profilova fotka
@cierneocko tu je kopec sikovnych ludi, ktory vam vedia urobit navrh za zlomok ceny, lebo ich to proste bavi, staci sa ozvat
Odpovedať
@pali_888 vieš niekoho odporúčať?
Odpovedať
presne toto riesim ja mam sikmu strechu v obyvacke dost vysoku a tiez neviem ci to nedam navrhnut cele dizajnerovi
Odpovedať
Profilova fotka
@cierneocko V prvom rade ti chcem povedať že podobnú stavbu som ešte nevidel vy ste použili snáď všetky druhy materiálov čo existujú od dreva cez oceľ, betón, tehlu a ak dobre vidím tak dva druhy pórobetónu, to sa každý deň nevidí ;-) . Čo sa týka interieru jasne že tým nie ste si istý lebo ten priestor je hrozný ( aspon tak pôsobí s fotiek ) je úzky, dlhý, vysoký a minimálne od komína smerom od okien aj strašne tmavý neviem kto vám to navrhoval ale vôbec sa teda nevyznamenal ( aj keď je to pravdepodobne rekonštrukcia aj na tú je to bieda ). Ak s tým niekto dokáže niečo urobiť tak sa určite natrápi a výsledok asi aj tak nebude ako si to predstavuješ, lebo je iné nájsť si na internete pár pekných fotiek a je iné ako to reálne bude vyzerať vo vašom priestore. Nemohla by si sem dať pôdorys zaujímali by ma rozmery tých priestorov napríklad taká obývačka mi nepríde väčšia ako 3,8 x 2,5 a to sa ťažko potom niečo vymýšľa keď má miestnosť šírku sedačky pre dvoch a ešte cez takú miestnosť treba prechod k terasovým dverám
Odpovedať
Profilova fotka
@cierneocko konkretne nie ale ked si predies wall alebo tam sama das prispevok tak sa ti isto niekto ozve
Odpovedať
Pôdorys by pomohol, fotky sú síce fajn, ale mám pocit, že skreslujú reálne rozmery, bolo by asi lepšie keby si nám poskytla trošku iný pohľad na tieto priestory ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@cierneocko nam robila @gabique boli sme spokojni. Mame od nej navrch kuchyne obyvacky a aj kupelni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?