Ako oživiť stenu za sivou sedačkou?

Potrebujem poradiť ako farebne oživiť a doladiť stenu za sivou sedačkou(fotky na plátne,alebo fototapetu,nejaké vzory????????pomoooc netuším čím by som to nepokazila) ,prípadne akej faby zvoliť doplnky k nej,vankúše......,zatial je to provizorne takto,aby bolo,ale je to take smutné,nedoladené,oproti sedačke je biokrb,ten ešte nie je hotový,ešte ho treba spojiť policami so stenou +doplnky tiež netuším aké a ešte nemám obývaciu stenu,takže uvítam aj rady ohladne farebnej kombinácie aby sa to všetko nejako zladilo.Dvere prídu nové,ale budú tiež biele,lebo mám vert.žalúziu a luster biely.Podlahu nebudem už meniť ostane táto moc ďakujem za každú radu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja by som takuto sedacku/stenu doplnila nejakym velkym pozdlznym zrkadlom so zaujimavym ramom alebo rovnako velkym obrazom, mozno nieco farebne do siva, aby to ladilo so sedackou. A co sa tyka doplnkov, na zemi je kozusinka, to by bolo pekne aj na sedacke (ale v malom, nic velke :-) ). Pokial chces nejake dalsie napady, kludne kukni na moj projil alebo webstranku... mozno nejak pomozem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kiwulik ja by som si dala prefotit najeku peknu osobnu fotografiu na cierno-bielo na platno a zavesila to ako obraz. Kludne aj viac fotografii/obrazov moze byt. A bez ramov alebo len v jemnom ciernom ramiku. Celu tu stenu by som nemenila - ani vzor ani farbu, lebo k tomu krbu musi byt jemna nenapadna farba, aby sa to nebilo. Ked tak maximalne tu cast steny oproti krbu. mozno nejake tie nalepky na stenu vo farbach krbovaho obklau
Odpovedať
Dakujem
Odpovedať
Ahoj, vela ludi ma podobny problem ale ti ktori poznaju 3D panely uz mozu kludne spavat. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Stenu by sm dala olivovozelenú a na ňu nejakú veľkú čiernobielu fotku, resp. fotosériu 2 - 3 fotiek. Doplnila by som to nejakým kobercom pod stolček a sedačku cca 2m x 1,50 tiež v príjemných farbích, možno hnedo-zelený, béžový s olivovou a pod. A vankúše na sedačku - také väčšie, efektné, ale aby sa nebili s fotkami a kobercom, treba s citom. Stolík by som vymenila za symetrický klasický tvar s čistými líniami. pripájam zopár inšpirácií z webu - na tom posledom obrázku sú pekné vankúše a presne tá farba, ak by sa mi hodila na stenu...
Odpovedať
@kiwulik pozri tu http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m... alebo tu http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m...
Odpovedať
:) lacné a pekné http://www.google.sk/search?hl=sk&cp=...
Odpovedať
Ja by som určite zmenila farbu steny, čo tak červená? A samozrejme nejaký doplnok, buť samolepku alebo obraz
Odpovedať
Moc dakujem sa mi pači červená k sivej len asi by sa to nehodilo ku krbu ale ani cviklova či nádych do fialovej nie je zlý,zelená sa mne moc nepáči,aj ked uznávam ta by tam úplne sadla,no ja nemusím olivovu,ešte tak hráškovo zelenú.
Odpovedať
@achelan ano veľmi pekné ešte si tak vedieť vybrať
Odpovedať
podľa mňa otočiť tie fotelky a valendua dať si na celu stenu poriadne domáce kino. Váš manžel Vám za to bude určite naveky vďačny hlavne pri pozeraní futbalu. Ale ak nie tak potom nejake vesele tapety obklad, alebo nejaký pekný obraz. V tomto smere asi "mona líza" spraví z vašej nezaujímavej stena najzaujímavešie miesto v byte.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
mám ten istý problém,kúpila som šedú sedačku a mám dilemu, ako omalovať,keď sa pýtam okolia,každý radí ináč a stále sa neviem rozhodnúť.Budem pozerať ďalšie príspevky a rady. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak na tú stenu určite ručne maľovaný obraz so štruktúrov a metalickými prvkami. A určite viac dielny ten by tam zapasoval.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
bud namalovat obraz alebo nejaka tapeta moznosti je velmi vela
Odpovedať
Ja som mala problém tiež so stenou a našla som túto stránku ... už mám problém aj s iným časťami keď som videla aké pekné veci som tu našla :) http://carovny-domcek.sk/.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?