Ako oživiť obývačku?

Moja obývačka je zatiaľ ladená bledo hnedá.steny krémové,jedna je hnedá,sedačka bielo hnedá, nábytok hnedý s bledým. Resp. orech s brezou. Kuchyňa,cez ktorú sa však prechádza do obývačky : oranžové steny-taká jemná oranžová a nábytok ten istý,tj. orech s brezo. Na chodbe cez ktorú sa ide do kuchyne a obývačky je tmavohnedý nábytok a červené doplnky Ale galéria nad obývačkou,ktorá je samozrejme otvorená tam je tmavohnedý stôl a červené zásuvky + doplnky. Do obývačky chcem dať aj záclony aj nejaké doplnky. Čo myslíte akej farby? Kombinovať červenú a oranžovú??
Odpovedať
Profilova fotka
Zaclonky mozu byt okrovej, prip. Ieskovej farby, skus zmenit farbu doplnkov za olivovu zelenu, prip. Jesenne listie:-):-):-)
Odpovedať
mozete cervene. cervenu s oranzovou by som ja osobne nekombinovala. ja mam tiez byt ladeny do bezova a farby doplnkov striedam kazdy rok. zelene, oranzove, cervene {mam teraz} a dalsia farba v poradi bude biela a potom tyrkysova. deka na gauc, vankuse, podusky do kuchyne, prestieranie, obrus, kvetinace a vaza a take drobnosti, co nezatazia moc rozpocet.
Odpovedať
mne sa tam pyta zelena, či pekná žltá... cervenej s oranzovou by som sa aj ja vyhla... tie farby sa nedoplnaju a nevytvaraju kontrast.. neviem si predstaviť celkom tu farbu obývačky, či je veľmi bledá... ak hej, nezaškodí porozmýšlať ani nad tmavohnedou...
Odpovedať
Profilova fotka
my máme v spálni bledotyrkysovú fasádu a nábytok wenge so striebornou farbou kombinovaný. Podlaha je dub sienna. Aj postieľka je farby dub. chcela by som spálňu oživiť modrými doplnkami plus nejaké záclonky. Bude modrá ladiť s tyrkysovou? Nebude potom až príliš modrá? A obývačku máme bledučko fialovej farby tá kontrastuje s kuchyňou s ktorou je aj prepojená. Sedačky a gauč je hnedej farby semišový taký starší. a stolík aj nábytok je tmavý dub. Chýbajú mi tam doplnky na stenu za gaučom chcem zavesiť veľké obrazy z našej svadby z fotiek v parku. a poradte mi farbu doplnkou prosím.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
my mame oranzovo hnedo zltu,pieskove odtiene ,taky indicky smer a aj sem tam cervena,takze pohoda :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?