Ako nám nevedeli spraviť sedačku

Chcem sa s vami podelit o zazitok,ktory nam prichystala tato ospevovana firma na vyrobu sedaciek.V juni,presne 20.juna sme spisali objednavku na vyrobenie sedacky vo velkosti 335 na 180.Pani v predajni nam hovorila,ze sedacka v dlzke 335 cm sa da vyrobit a tak sme odchadzali v spokojnosti domov...Zrazu pred tyzdnom nam ta ista pani volala z predajne,ze sedacka tohto rozmeru sa da vyrobit,ale museli by do nej zapracovat dajaky komponent aby drzala pokope a zaroven bola spevnena. Ja sa pytam,co robila firma doteraz-skoro dva mesiace,ze prisli az teraz na to,ze sedacka je nadrozmerna a bude tam treba dat nejaku suciastku. Myslim si,ze takato firma by mala mat iny system vo vybavovani objednavok a nie prist na problem vtedy ked sedacka sa vyraba. Doplnim,ze nakoniec nam ju vyrobili o desat cm kratsiu a v priebehu tyzdna nam ju maju doniest.Som zvedava,ake prekvapenie nam este nachystaju.
Odpovedať
Profilova fotka
Jujuj, nepríjemné.... Neviem ktorú firmu máš na mysli... Ja plánujem objednať sedačku od firmy Šipoš, tak mi prosím Ťa len napíš, že to nie sú oni.... :-( Ďakujem. A držím palce, nech je tých prekvapení čo najmenej...
Odpovedať
ajeeeje... tolka tragedia :)
Odpovedať
Ako varovanie je to dobre, ale meno tej firmy by bolo dobre vediet, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja by som rada vedela meno firmy x-)
Odpovedať
Milá claudica ja mám skoro rok sedačku od Šipoša a je to v pohode,zatial som z nej vyčistila všetko.Držím palce pri výbere
Odpovedať
Profilova fotka
@mokuska Potešila si ma, ďakujem. Mne sa aj zdali byť seriózni... tak to je super, že sa mi potvrdilo. Uvažujeme nad dvoma - Hammer alebo Bond - rohové. Len ešte musíme zrekonštruovať aj obyvačku, kiež by sme už vyberali sedačku... Ale tak ostanem pri Šipošovi. Pekný deň.
Odpovedať
nuž tiež by som rada vedela meno firmy, ktorá vám vyrába sedačku. ak je kratšia ako ste objednali to teda nepoteší, no desím sa toho, ak by sme si dali vyrobiť sedačku a spravia ju o 10cm dlhšiu. to by už nepasovala do izby, keďže nás rozmery izby obmedzujú... ináč my sme si pred pár rokmi dali vyrobiť dlhšiu posteľ 220cm u jednej slovenskej firmy. vraj to nieje problém. po 4mesiacoch sa odlepila/odpadla ľavá bočnica, o pol roka pravá (asi riedka drevotrieska, alebo čo). po pol roku sa na maželovej strane polámali tri lamely (váži 98kg a boli na riedko a iba pár ich bolo v strede zdvojených, museli sme spevňovať) a teraz sa opäť odvalila pravá bočnica. musíme spevniť kovovými L-kami. ani raz nám ju neprišli opraviť. na uplatnenie reklamácie od nás žiadali priviesť posteľ späť do ich firmy a to na naše náklady. keďže posteľ sme kupovali 50km od nášho mesta, tak sme sa na to vykašľali a spravili si opravy sami. aj takto to chodí v našich firmách...
Odpovedať
Takze sedacka je doma.Zlozena a krasne sa vynima v obyvacke,aspon to je naplast na moje podrazdenie a rozladenie. Pytala som sa aj samotneho pana,ktory nam skladal sedacku,ze ako je mozne,ze nam dali vediet az takto neskoro o tych 10 cm...No a povedal,ze u nich vo firme teda vo vyrobne sedaciek maju taky system,ze pozeraju objednavkovy list az tesne pred vyrobou sedacky.Teda ziadne take,ze pride objednavka a oni ju posudia ci splna urcite parametre,ale az pred samotnou vyrobou sedacky pridu na to,ze poondiatych 10 cm im bude robit problem :-) Inac pani,ktori nam ju skladali boli velmi mili,popisali system skladania a rozkladania sedacky. No a na doplnenie udavam,ze mame typ Hammer rohovu s taburetkou a potahovu latku Napoleon.No a meno firmy si uz viete doplnit sami.Neviem,ci som ostatne baby neodradila pri vybere buducej sedacky,ale nedalo mi napisat do modreho konika aj takuto skusenost.A nakoniec dodavam Do sedackovania zdar!!!! ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no, my mame sedacku tiez od slovenskej firmy z BS a veru viem, ze robia aj velke rozmery aj do 3.5m a nemaju s tym problem, aj kolegyna ma od nich obrovsku sedacku kozenu a no problem.. toto je akosi divne.. ale zase , ked vyrobili a len o 10cm mensiu, neviem, ci to je az taky rozdiel pre nich, alebo pre vas :-D
Odpovedať
lesik, neviem prečo si nechcela sedačku dlhšiu o 10 cm s tým zapracovaným komponentom. Veď to ti nemuselo vadiť? Alebo vadilo? Lebo podľa toho čo si napísala, sa dala vyrobiť, len ty si ju zrejme takú nechcela. To si nenapísala prečo.
Odpovedať
Ano dala sa vyrobit,to je pravda.Ale preco by som mala chciet sedacku do ktorej sa musi pridavat dalsie zelezo,aby drzala pokope a nerobila problemy pri manipulacii.Tym myslim roztahovanie sedacej casti a jej skladanie.Neverim tomu,ze postupom casu sa nieco nepokazilo,pretoze ja mam vzdy na vsetko stastie. No a dalsia vec,ktora ma prekvapila je ta,ze za dopravu tejto sedacky-myslim tu dlhsiu,by sme si museli doplatit,pretoze by ju mohli priviest len vo vacsom aute a to solo. To znamena,ze iba jednu jedinu a nemali by ziadne ine rozvozy .A nakoniec doplnim to,ze sa mi zda zavadzajuce tvrdenie,ze rozvoz sedaciek je zapocitany v cene.Len zabudli doplnit,ze do akej dlzky sedacky :-)
Odpovedať
...lesik.....látka napoleon je najhorsia varianta na trhu,ved poznas sama. Moja skusenost je spatna.... :-( :-( :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Evulikkk,ani mi nehovor taketo nieco. Nam zasa tvrdili,ze tato latka je super a najoblubenejsia medzi zakaznikmi. A ohladom sedacky este doplnim to,ze sme ju reklamovali. Tak zaplatis za sedacku 1300 eur a cakas kvalitu a poriadne odvedenu robotu. Ani nebudem vypisovat kolko odflaknutych veci sme nasli na sedacke a ked na nu pozeram je mi zle.Uvediem na ilustraciu- vankuse asymetricky usite tak,ze ti to bije do oci pri vstupe do obyvacky, rozbiehavost otomana... Na zaver doddavam len to,ze co som pisala vo vyssom uvedenom prispevku,ze moja malickost ma na taketo veci stastie v uvodzovkach,tak sa bohuzial potvrdilo. :-( :-( :-(
Odpovedať
Milá lesik odvoz sedačiek majú do 100km od predajne zadarmo,ja som neplatila nič za dovoz a latka napoleon je v pohode v čechách ju propagujú ako novinku ja mám lepšiu variantu carabu a som spokojná,závisí akú máš farbu ale údržba je ozaj jednoduchá,bohužial v každej firme sa nájde nedostatok ,pri prvej sedačke pred 10 rokmi mi namiesto lavej doniesli pravú no a ked ju konečne vytrepali hore bolo mi lúto to reklamovať nakoniec sme to prežili ale stáva sa aj horšie.Nepíšeš ako si nakoniec dopadla a reklamáciou.
Odpovedať
Stavaju sa aj horsie veci,to je samozrejme.Ale sedacka za 40.00 by mala aj patricne vyzerat A na margo,ze v kazdej firme sa najde urcity nedostatok je pravda,ale tato firma ma urcitu tradiciu vo vyrobe sedaciek a nefunguje dva roky. .Dovoz robia do urcitych km zdarma,ale len do standardnych rozmerov sedaciek a nasa povodna bola nadrozmerna.
Odpovedať
Čo je to nadrozmerná ked robia sedacky na mieru... :-D :-D :-D ...ked vtacka lapaju pekne mu spievaju.... :-D :-D :-D ...a napoleon a carabu,len cas ukaze kdo mal pravdu,bavila som sa s vyrobcom sedaciek a ten mi povedal,ze je to to najhorsie a este za priplatok.Zevraj to praska vo svoch na sedakoch a rohoch.Cas ukaze.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
ale nazov tej firmy som tu nenasiel
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?