Ako ladiť koberec a steny v obývačke?

Ahojte, poradili by ste mi prosím ako skombinovať obývačku? Podlaha bude dekor svetlosivé drevo, sedačka v žltej farbe, obývacia stena biela vysoký lesk + grafit, konferenčný stolík biely, pod stolík som chcela (asi) tyrkysový shaggy koberec, ale vôbec neviem akú farbu na steny a doplnkov. Ďakujem za tipy :-)
Odpovedať
Doplnky sive, sede, strieborne, krystalove.. stenu iba bielu, maximalne sivu 1 stenu za sedacku a ostatne biele... Uz by som to nekombinovala.. a bude to good..
Odpovedať
ja by som tam uz ani ten tyrkysovy koberec nedavala bude to strasne kriklave.. staci ze gauc bude vyrazny zvysok by som nechala v neutralnych odtienoch vratane stien nejaka off white asi.. a koberec nieco bezovo-sede mozno s jemnym vzorom
Odpovedať
Keďže máš i obývaciu stenu bielu, tak ja by som zvolila asi smotanovú maľovku, žltá sedačka a smotanový kobrec pod stolík. Do tyrkysovej by som už nešla. :-)
Odpovedať
Ja by som išla do sivej a bielej,tyrkysovu vobec nie
Odpovedať
dakujem za rady :-) steny dam asi off-white, alebo smotanove a koberec nejaky z odtienov bezovej :-)
Odpovedať
@vanda81 ak by ste dali ten tyrkysovy kobercek bude tam treba uz len jeden doplnok: vo volierke ara hyacintova a bude to dokonale aj pre papagaja. Teraz vazne, pri zlta-biela-anthrazit uz ziadna dalsie farba nie je potrebna, je to aj tak divoke dost.
Odpovedať
Nemyslim si ze zlta sedacka je divoka. :-) chcela som sedacku vyraznu. Proste nie hnedu, sivu, ciernu :-D ako ma kazdy . Ale ten koberec uz nedam, bolo by to uz prilis. To je pravda.
Odpovedať
Profilova fotka
@vanda81 sedačka je krasná, bude tam šperkom ;-). Ja by som kludne i tu farbu steny ako je na obr.dala. Téz na doplnkoch,vankusoch ako na obr. Zistila som na vlastnej koži že tieto tmavé steny zutulnia priestor ;). Nic ale krikľavé.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@vanda81 Dobry vecer p. Vanda81. Chcela by som sa spytat, kde sa Vam podarilo zakupit tu zltu sedacku. Presne taku zhanam a neviem sa j nej dopracovat. Keby ste mi poradila, bola by som Vam velmi vdacna. Liliena03
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?