Ake mate skusenost so sedackou s volnymi vankusmi? A konkretne s fy MT NABYTOK?

Ahojte, poprosila by som Vas o Vase nazory, skusenosti s volne polozenymi vankusmi na operanie na sedacke. Nedeformuju sa casom? Konkretne premyslame nad roh. sedackou od fy MT NABYTOK, mate s nimi skusenost? Nepoznate nahodou vyrobcu? http://www.mt-nabytok.sk/rozkladacia-... Druha varianta je tato od FINES: http://www.fines.sk/sedaci-nabytok/se... Vdaka vopred za nazory.
Odpovedať
Pripajam foto od Fines:
Odpovedať
@graziela Podobnú sedačku ako je tá hnedá má kamarátka. Vzhľadovo pekné, najmä keď je nová. Ale o vankúše sa nedá poriadne oprieť, opriem sa a "prepadnem sa" dozadu. Opora nijaká. Okrem toho pri sedení a opieraní sa vankúše krčia, lebo sú také trošku mäkšie, zle sa to napráva a vyzerá to neúhľadne, akoby tam niekto spal a narýchlo nahádzal vankúše. Na druhú stranu, my máme doma na sedačke veľké, pevné vankúše a sedí sa skvele, nikam nepadám, keď si potrebujem podložiť chrbát alebo nohy, je to skvelá opora. :-) Odporúčam vyskúšať, posedieť si na sedačke. Keď sme vyberali sedačku, veľa ich bolo na pohľad krásnych, ale sedenie bolo nepohodlné. Ale osobne by som sa priklonila k druhej variante.
Odpovedať
@msdee Dakujem ti velmi pekne za nazor. Presne toho sa obavame, co pises. Zial nemame moznost vyskusat si sedacku osobne, kedze u nas v predajniach nie je vystavena. Stavime zrejme na overenu klasiku, vyrobca Fines ma predsa len vela pozitivnych recenzii, my mame od nich dokonca postel v spalni spred 10r., je to kvalita. Este raz dakujem, pomohla si mi velmi.
Odpovedať
Profilova fotka
@graziela ja my máme sedačku s voľne položenými vankúšmi ale nie tú značku ale môžem povedať jediné, že nikdy viac. Máme ju druhý rok a tie vankúše sú zdeformované a poriadne sa nedajú už ani napraviť. Nedá sa na to poriadne už oprieť stláčajú sa nadol tie vankúše no hrôza, inak je sedačka super až na to opieranie a to je asi to najdôležitejši takže za mňa určite nie :) tá od Fines je nádherná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@22petruska @graziela sedacku si urcite treba ist vyskusat a hlavne si treba rozmysliet naco tu sedacku chcete vyuzivat....(zda sa to byt blba otazka, ved naco sa asi tak pouziva sedacka :-) ), ale niekto chce sedacku na sedenie a pre navstevy, ale niekto na take "domace vyvalovanie" a to su dva rozdielne typy sedaciek, pevne operadlo alebo vankuse, plytsie alebo hlbsie sedenie... kazdemu vyhovuje nieco ine, nic nie je lepsie alebo horsie, je to proste vec vkusu a potrieb... v kazdom pripade Fines ako vyrobcu odporucam, hovoria zanho roky na trhu, mnozstvo vyrobenych sedaciek a spokojnych zakaznikov, co sa tyka MT nabytku, je to iba predajca, nie vyrobca, takze treba zistit konkretneho vyrobcu tej sedacky - ak sa zato nehanbia, tak ho povedia a treba si ho preverit, ak nepovedia, tak nieco skryvaju...
Odpovedať
@robinho Vdaka za reakciu, presne vsetky tieto kriteria sme zvazovali ;) Nakoniec sme sa rozhodli pre Fines, v potah sedy melir. Uz cakame len na dodanie :) Boli sme si ju vyskusat aj priamo v predajni, nastastie ju mali vystavenu. U MT nabytok som si zistila vyrobcu, ktory bol polskeho povodu, to ma velmi nepresvedcilo. Verim, ze budeme spokojni :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?