Aká komoda sa hodí k tejto obývačke?

Neviem sa rozhodnúť pre komodu k tejto obývačke. Komoda bude buď vedľa zostavy,alebo mimo... Bude tam možno ešte biely regál na knihy a poč. stôl.. Ďakujem za rady.
Odpovedať
@lila7 osobne sa mi najviac paci hned ta biela s tymi bocnymi presklenymi skrinkami s osvetlenim. Tam by sa aj k tej zostave hodila a je aj moderna.
Odpovedať
za mna posledna. Uz mate podsvietených skriniek dost v tej druhej casti, nech to nevyzera jak u kolotocarov. Menej je zvycajne viac...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som volila tu cisto bielu ale bez podsvietenia ako vravi zita.
Odpovedať
Cisto bielu lesklu by som zvolil. Potom lahsie skombinujes aj s inym nabytkom, ak budes menit po case.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez len bielu a bez nejakeho skla a bez podsvietenia, aby toho nebolo moc
Odpovedať
Profilova fotka
@lila7 a chces takuto vysoku komodu? Nechces len taku nizsiu? A co sa tyka farby, tak tiez by som volila len cisto bielu bez skla a samozrejme, ze lesklu.
Odpovedať
Ak bude podsvietenie v obývačkovej stene ako takej, tak jednoznačne v komode ho vynechať, je to zbytočnosť. Niekomu to pripadá možno moderné, len pre mňa je to už gýč keď je to vo veľkej miere
Odpovedať
tak ako pisu predomnou. menej je viac. ja uz nikde otvorene police, ani sklo. tiez som mala na starom byte zostavu s podsvietenim. zapnute to bolo asi raz :-D , uplna zbytocnost. teraz nemam ziadne presklene plochy ani policky, jednoduche a stylove. ale kazdemu sa paci ine samozrejme. u seba ale vidim, ze casom uz chcem len co najjednoduchsie veci, lahke na udrzbu.
Odpovedať
to je pravda. clovek si to na zaciatku zapne, no po case uz menej. ale ako z tvojho vyberu by som si vybrala asi tu cisto bielu. je to univerzal a hodi sa ti to potom ku vsetkemu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Prosim vas kto kupoval komodu,potrebujeme 4 suplikovu buk,v niektorych ponukach vobec nie je uvedená hrúbka laminátu,koĺko by mala mať najmenej?dik.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?