Ahojte. Prosím vas, aka farba sa podla vas hodi na jednu dlhsiu stenu v obyvacke?

Obyvacka je riadne presvetlena, co na fotke nie je vidno, ale cela stena na pravej strane je presklena, takze je pekne presvietena miestnost. Koberec a zavesy v obyvacke su namornicke modre. V pripade potreby by som este dokupila nejake doplnky, ale nechcem ich kupovat kym nemam vybranu farbu. Pripajam fotku :) Dakujem
Odpovedať
ja by som dala zltu,aspon by to tam pekne ozivila :)
Odpovedať
takto je to uplne fajn, dalsia farba nie je potrebna. Je to decentne, vkusne ale nie nudne. ;-)
Odpovedať
Presne, ziadna farba nieje potrebna. Je to decentne. Ked ti budu radit zlte, fialkove, lilave, nebickove a co ja viem ake, nedaj sa prehovorit, o par rokov premalujes na bielo. Biela nevyjde z mody a je decentna, elegantna a vsetko sa k nej hodi..
Odpovedať
Biela je dokonca aj nudná
Odpovedať
stenu by som nechala bielu, len by som vymenila ten obraz na stene za nejaky iny, kludne vacsi, farebnejsi...to ozivi
Odpovedať
Osobne by som nemenila farbu steny, ale oživovala doplnkami. Možno nejaký farebnejší obraz, vankúše, črepník... Myslím si, že skôr kúpim návlek na vankúš ako vypracem celú izbu kvôli maľovaniu. :-) Biela je nadčasová, skombinuješ ju s hocičím.
Odpovedať
Profilova fotka
tak, mne tam tá farba chýba, minimálne farbený obraz a doplnky ( som tiež za žltú). Ale žltú by som dala aj na stenu, ale nie na najdlhšiu (tam by som nechala bielu), ale dala by som ju práveže na kratšiu stenu aby bola len takým ,,doplnkom". :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?