Založenie stavby od Porfixu

Ahojte. Mám otázku. Boli niekomu majstri z Porfixu zakladať stavbu? Ja ich mám objednaných, tak preto ma zaujíma aké máte skúsenosti. Ďakujem
Odpovedať
@michal_41 Mne boli a sú fakt šikovný a dal by som si ich druhý krát
Odpovedať
@michal_41 boli v pohode, bol som pri zakladani. Tvarnice mi dali presne vyskovo i vzdialenostne, ale ked som na ne zacal klast druhy a dalsi rad tvarnic, tak mi odtlacalo vodovahu. Nepamatam si ci dali nakrivo tvarnice, alebo boli nakrivo narezane.
Odpovedať
@rkorba To je u porfixu bezne, u ytongu o dve rady neskor :-D Vzdy je nutny brus.
Odpovedať
A kolko toho zlozili? Niekde som cital ze 10ks, inde bolo pisanych 20ks, ale pisali aj ze prvy rad.
Odpovedať
@kejsix Staval som dosť z porobetónu, a nikdy som nebrúsil. Tvárnice sa lepia lepidlom naneseným hrebeňom v kolmých smeroch, a doklepú sa do roviny gumeným kladivom. Nie je dôvod niečo brúsiť.
Odpovedať
@opicmajk ja viem ako sa lepia tvarnice :-D Mozno robis vacsim hrebenom, tak to zrovnas na lepe. Ja som nemyslel brusit plosne, ale lokalne podchvilou. Proste ze tie tvarnice niesu ziadny vyrobca uplne presne.
Odpovedať
@kejsix Aha, tak roh pár tvárnic som obrúsil aj ja, ale to bola moja chyba, nie systému.
Odpovedať
@michal_41 zakladaju dolezite body ak obdlznik tak stacia 4 pripadne do stredu este 2 ja mam komplikovanejsi podorys tak to bolo 15ks a potom uz ako sa dohodnes ale to uz kesujes 50€/paleta ak si dobre pamatam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?