Zakladacia sada

Profilova fotka
Caute, viete mi niekto poradit, kde by som si vedel (od koho) pozicat zakladacie listy na zalozenie prvej rady tehal ? (vid obrazok) Niekde v BA alebo okolie. Dakovala
Odpovedať
Predavaju to tu na ms v bazari za 110€
Odpovedať
@zero07 Šikovný majstri to zvládnu aj so šlajfváhou. Keď som to potom kontroloval laserovým nivelákom tak to bolo +- 0,5 cm na celom dome.
Odpovedať
@zero07 to je čo za vynález?
Odpovedať
Profilova fotka
@zero07 ked som ja chcel stavat, tak to npr Heluz poziciaval...
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj A mne pánko z Heluzu prišiel toto zadozorovať, keď mi to moji chlapi stavali... A zapožičali mi (za poplatok) ten strojček na naťahovanie lepiacej malty... ;-)
Odpovedať
ak stavias z ytongu tak ti pridu rohy zamerat v cene ytongu a dalej uz len tahas
Odpovedať
Profilova fotka
- nie je to nic komplikovane, pouzit radsej celkom jednoduchy roky pouzivany postup - premerat hadicovou vodováhou, vsetky rohy domu - v tom rohu, kde je najvyyssia vyska "deky" osadit prvu rohovu tehlu do zakl.malty - postupne osadit do zakladacej malty podla hadicovej vodovahy rohy domu do jednej vysky - natiahnut murarske lanko na koniky na rohove tehly, vodováhou medzi rohove tehly stiahnut zakladaciu maltu do cca jednej vysky - poklast tehly alebo porobeton medzi rohove tehly, doklepnut gum.kladivom podla vysky lanka vsetky tehly, porobeton do jednej vysky - kratkou vodováhou, tehly alebo porobeton upravit do vodovahy "po sirke" - odchylka - vyska na celom dome v rohoch pri dnesnych materiáloch, ktore maju presne rozmery - brusena tehla, porobeton je minimalna - treba pamatat na pravouhlost domu - pouzit napr.velky uholnik - tiez premerat murarskym lankom - prepona, odvesna ci sedia rozmery domu v prvom rade a ci sa dom neuhyba do niektorej strany
Odpovedať
@vader100 nikto nic nerobi zdarmo, ytong pride zadarmo zalozit roh alebo prvy rad? ja ti zadarmo vymenim motor vo fabii 1.2HTP na 12valec z lamborghini ale cenovka na fabii nebude 7000, ale o jednu nulu viac. ytong je drahsi ako tehla, zmesti sa do tej ceny viac marketingu a zalozenie prveho radu
Odpovedať
@dusantt no treba lepsie citat co pisem nikde som naschval nepisal ze zalozia rohy zadarmo , pisal som "zalozia rohy v cene ytongu " ak si pozries ,pisal som to presne preto bo som vedel ze hned niekto skoci na to ze "zadarmo" ale schvalne to vynechal ;-) Ani som nepisal ze je lacnejsi ;-) inak ako pise daniela.
Odpovedať
Profilova fotka
Nestaviam dom, idem stavat murovanu atiku na vysku 3 tehal a jedine co som chcel vediet, ci niekto pozna pozicovnu v BA kde mi pozicaju tuto kravinu.
Odpovedať
@daniella8 keby sa da dat 8 lajkov, dam 8 lajkov.. krasny prispevok ako nekomplikovat to, co komplikovat netreba, ak to nie je naozaj nutne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?