Zadverie s dverami alebo otvorený priestor?

Ahojte, potrebovala by som váš názor,čo máte už hotové domy. Máte vstupnú chodbu = zadverie oddelené dverami od ďalších miestností alebo to máte ako otvoreny priestor? Čo by ste radili,odporúčali? Výhody, nevýhody?
Odpovedať
@lub_ica Bývam v dome od malička teraz staviam svoj. Osobne by som to tam dal. Napr. príde kurier vonku je zima stačí aj -5 stojíš snim vo dverách. Keď v tom momente by si sedela na gauči a nemala zádverie určite cítiš hneď zimu na nohy a je to dosť nepríjemné :) Osobne by som do toho šiel ale všetko záleží od dispozície domu a aké možnosti máte.
Odpovedať
@lub_ica ak sa da, tak daj. V zime bude na nezaplatenie, v lete aspon bude jasne vymedzeny priestor pokial sa lozi vo vonkajsej obuvi a kde uz je "dnu" aj ked dvere nechas otvorene
Odpovedať
@lub_ica Dvere.
Odpovedať
Profilova fotka
Máme otvorený priestor vôbec ziadny problém nechcela som to suflikovat doporučujem.
Odpovedať
my ešte síce domček nemáme postavený ale pracuje sa na tom, no zádverie isto budete mať. tiež sa mi viacej páči, keď je chodba uzatvorená z mnohých dôvodov!
Odpovedať
my sme nedali a je to v pohode žiadny problém ani v zime, len si treba zvyknúť že keď odchádza návšteva, tak sa vo dverách nestojí :)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite dvere.
Odpovedať
@lub_ica ukak dispoziciu domu, takto to je mlatenie prazdnej slamy
Odpovedať
@lub_ica bez dveri. Nemame dvere a teda nepozorujem ziadne vyssie spominane ukazy. Ale povodny zamer bol dat dvojkridlove dvere aj tam mame oblozky,ale zistili sme,ze dvere nechceme. Vobec nam netaha na nohy a je rovnako teplo aj v chodbe a v predsieni-zadveri.
Odpovedať
@lub_ica zalezi od dispozicie.. My nemame dvere, ale pripravu sme urobili, aby sa dali dorobit.. Ale uz 10 rokov nam nechybaju :-)
Odpovedať
My tiež staviame a nechali sme dvere, boli aj v projekte. Tiež by som to oddelil, aj pre možný chlad.. Aj keď to tu nespominaju ludia s reálnymi skúsenosťami..
Odpovedať
My sme nemali, ale dali sme dorobit, jednak kvoli teplu, po druhe my vadil pohlad na vesiak, pripadne topanky a pod. A ako pise Zita, aspon nikto uz nebeha obuty az do kuchyne, lebo svokra sa pravidelne vyzuvala az pri kuch.linke, teraz aspon na konci tej chodby 😂 ... ale zalezi asi aj od dispozicie, ako je to pohladovo oddelene a pod.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Och boooze, ze "my vadil", jasne, ze "mi" |-|
Odpovedať
@batwoman svorka :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?