Vyrovnanie pozemku - odber zeminy

Ahojte, chcem sa Vas spytat ci sa mi oplati objednat externu firmu ktora mi zrovna pozemok alebo si mam vypoziciat maly bagrik a urobit si to svojpomocne? Pocul som uz aj taky pripad ze si clovek vypozical bagrik na tyzden a spravil si to sam. Sice je to makacka trochu ale mozno v konecnom sucte to bude vychadzat lacnejsie ako keby mi to ma robit externa firma. Ide o pozemok cca 10 arov a potrebujme zobrat tak 60cm na hrubku zeminy. Ak to niekto riesil tak si kludne necham poradit. Vdaka :-)
Odpovedať
@tomino_33 velkym bagrom to pojde urcite rychlejsie... my sme zrovnavali pod dom, to sme stiahli cca 50cm zamerali a zaznacili na zaklady a bager rovno kopal. Ale to bola zanedbatelna plocha oproti tvojim 10tim arom.
Odpovedať
Pre šikovného bagristu robota na pracovný deň. 30-40 EUR/hodina. Čo by si tam prosím ťa chcel robil týždeň s nejakým lego-bagríkom ?! Objednaj bagristu a nerieš.
Odpovedať
Profilova fotka
Na 10a 60cm zeminy malým bagrikom??? Určite veľký bager a skuseneho bagristu.
Odpovedať
na 60 cm skrivku ti maly bagrik bude tak uzitocny ako mrtvemu źimnik. Objednaj si poriadny bager s bagristom co ho vie ovladata za den to ma spravene s prstom v nose. Ty sa budes 3 dni ucit na bagriku a potom to budes este tyzden s tou kavovou lyzickou prekladat. A tebe bude lepsi nie bagrik ale to co sa volakedy volalo Bielorus, aj ŕadlicou odhrnie, aj lyzicou nalozi. Setrit sice treba, stavba zozerie vela ale zas neriad sa heslom Usetrime, nech to stoji co to stoji. Tyzdnovy prenajom legobagrika vyjde asi drahsie ako poriadny bager, nehovoriac o tom, ze aj tvoj cas su peniaze. Dovolenku este budes potrebovat na dolezitejsie veci.
Odpovedať
Nebude to vychádzať lacnejšie.Nešpekuluj a zavolaj si skúseného bagristu.Šetríš kde nemáš.
Odpovedať
Kde máš pozemok známi má bielorusa a celý život s tým robil tak by som ti ho dohodil
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?