Veľkosť šatníka

Žienky, prosím o radu. Ktoré máte šatník vo vašich domčekoch, akých rozmerov sú? A stačí vám taká veľkosť alebo by ste väčšili, príp. zmenšili? Šatník bude pre mňa a môjho manžela. Nevieme, či máme posúvať priečku alebo nie :-S ĎAKUJEM :-) ;-)
Odpovedať
@lenus55 ahoj nie som zenuska ale nas satnik som riesili spolocne s manzelkou:-) 4 m x 1,8 m pre nas staci, este mame stale volne miesta
Odpovedať
@lenus55 my máme 2,2 x 2,1 zatiaľ ešte nebývame, ale ja verím že bude stačiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame len 1.5 m siroky a to nestaci, velmi zle vyuzitie priestoru.... mame police len na jednej strane. Keby bol o 60 cm sirsi, vysli by police na obe strany a bolo by to daleko efektivnejsie vyuzitie priestoru. Za mna - sirka aspon 60 cm police + 90-100 cm prechod + 60 cm police = 210-220 cm sirka minimalne.
Odpovedať
Každému vyhovuje niečo iné. My máme hore 3750x1750 mm a v pivnici na veci športové a moje čo sa hore nezmestilo :-D 2600x2400 Ale ako píšem, komu čo vyhovuje. Moji svokrovci majú šatník rozmeru jednej väčšej izby.
Odpovedať
Profilova fotka
podla toho kolko mate veci.. moja zena ma velky, lebo tolko veci co ma ona, to je strasne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat 2,2x1,7 metra.. bude stacit urcite.. pre dvoch
Odpovedať
@katka8855 A nejako ste si to merali alebo to je len odhadom ci uz ste tu velkost niekde videli ? Sa pytam iba lebo u nas bude taky isty a dost sa desim a stale uvazujem ci bude dost...a to ani jeden nemame nejako radikalne vela veci. :-.
Odpovedať
2x3m dve rady nad sebou a oproti sebe len vesanie, + velka spalna kde su komody na spode pradlo,pyzama,uteraky, bezecke a sportove oblecenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenus55 ak chcete napr. šatník PAX z Ikea, jednotlivé skrine sú široké 100 alebo 75 cm a 50 cm, rozmer si urobte podľa toho. Inak si musíte dať vyrobiť na mieru... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/cat...
Odpovedať
Profilova fotka
@november30 mame ho uz postaveny a miesta je az az... videli sme ale mensi, a uz aj ten sa nam zdal dost... 2x1,4m
Odpovedať
Profilova fotka
mojej zene by nestacila ani jedna velka izba :D
Odpovedať
@dbe @martuska @margarita @rebelix @karol300 @katka8855 @november30 @atlaska @topvideo @muse22 Má niekto aj kúpeľnu pri spálni? Ak áno, ste (ne)spokojní? Aký máte na to názor? Aké sú (ne)výhody z vašich skúseností?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lenus55 my máme len záchod. ide sa do neho cez šatník.
Odpovedať
@martuska nebojíš sa hluku? my sme si nie istí, či to necháme alebo zrušíme
Odpovedať
Profilova fotka
@lenus55 pri spálni je šatník a kúpeľňa http://www.modrastrecha.sk/blog/topvi...
Odpovedať
@lenus55 toho sa nebojím, budú tam dvoje dvere :-D
Odpovedať
@lenus55 my budemem mat, v podstate sa do kupelne pojde cez spalnu ( iba nasa bude, hehe :-D ). Neviem aky radikalny rozdiel to moze byt v dome a v byte, ale v byte to teraz mame tak podobne (kupelna hned pri spalni) a bud sme zvyknuti alebo nam to naozaj nevadi. Mne osobne sa predstava jednej sukromnej kupelne velmi paci ( jedna bude aj dole, takze pripadny hostia nebudu ukrateni ).
Odpovedať
Profilova fotka
zeny sa furt stazuju ze si nemaju co obliect a moja zena sa zase furt stazuje ze ma maly satnik a to som jej uz dal v mojej casti dve policky :D
Odpovedať
Profilova fotka
my mame satnik asi 2,7 x1,2.. uz by som si taky uzky nikdy nedala, aspon 150cm nech ma, ak chces mat police hlbky 60cm.. alebo teda , ak nie je viac miesta a moze byt len 120cm sirka, tak potom tak police max 45cm hlboke.alebo 40 . a vchod do neho urcite nie z kratsej strany, ale z tej sirsej. je to uplne iny pocit.. ak sa tam teda vchadza zo spalne.. nie z chodby, alebo tak.
Odpovedať
v prvom dome som kupelnu k spalni dorabala z kumbalu, teraz sme ju uz projektovali. Pri satniku treba ratat vesanie aspon 60cm takze sirka aspon 2m min. ta 80cm chodbicka, ideal 1m. @lenus55
Odpovedať
ano, máme hneď kúpelňu a šatník. Je to dobré, aj keď ju využíva skôr manželka ako ja :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
preco nie rovno 20m2, zeny by sa asi potesili :D
Odpovedať
1.7x 46 podkrovie kde su len 2 izby hadam bude stacit ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@katka8855 ahoj neruším?? Prosím ťa mohla by si poslať foto vášho šatníka? :) Budeme mať približne rovnaké rozmery, len rozmýšľam ako najlepšie rozhodnutie (poličky, šuflíky, česanie...) Veľmi pekne ďakujem :).
Odpovedať
My budeme mat 2x3m :) segra maju 1,2x2,5 a je maly podla mna, tak som si navrhla vacsi :)
Odpovedať
@kimiki toto je myslím veľmi individuálna vec, záleží to aj od toho akých vecí máte viacej, či viac na vešanie, či viac na skladanie, že poličky, u nás sa napríklad viac oplatia vešiaky, lebo košele, šaty manželkine, tá aj svetre niektoré vešia a šuflíkoch máme len spodné prádlo ;-
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?