Vaše skúsenosti s murovaním sklobetónu

Profilova fotka
Za koľko murári vymurujú sklobeton? Máte skúsenosť?
Odpovedať
Každa stena by sa mala murovať max. do 1 metra výšky, až po zaschnutí pokračovať ďalej, sklobeton ide rýchlo, musí sa dávať armatúra do radov, aj zvyslo.
Odpovedať
Profilova fotka
a máme to...priečky hotové sklobetón uložený, ideme sa kuknúť a prekvapko, 4 hnedé kocky majú iný vzor ako ostatné....na porazenie, keď sme to kúpili bol zabalený, koho by to napadlo skontrolovať? potom nám to murári uložili, nezavolali, že vzor nesedí a teraz hotové a takéto, čo s tým?
Odpovedať
my sme tiez murovali na dve etapy :-) na zaciatok asi 5 radov a potom zvysok, neviem ako sa da rozobrat uz postaveny sklobeton :(
Odpovedať
@atenaf a to akože ty murári si nevedeli domyslieť? veď keď boli 4 iné, tak by som zavolala a spýtala sa, že kde majú ísť keď si nedomysleli, že asi to nie je v poriadku. No my sme si robili sami a je úplne presnučký, priateľ je detailista a tiež na etapy. No podľa mňa sklobetón sa už nedá rozobrať to drží dosť. No skúste sa spýtať výrobcu. Ale náhodou to je celkom pekne ako keby to malo tak byť. :-)
Odpovedať
este celkom dobre to vymysleli :-D boli kreativni :-D my sme ho tiez robili sami a drzi poriadne, chlapi sa smiali ze len zbijackou sa bude dat rozobrat (myslim ten nas)
Odpovedať
Profilova fotka
ten vzor som vymyslela ja, tiez si myslim, ze sa to uz rozoberat nebude, a som rada ze sa Ti @luciac paci, vzor je vidiet len ked sa priamo postavis pred to cize z malej chodby do spalne a v technickej miestnosti to nevadi, z obyvacky je to vidiet ale vtedy vzor je nenapadny a vynikne farba :-) nastastie, len nechapem ako to takto mohli predat aj v obchode, asi si budeme musiet vsetko skontrolovat. :-p
Odpovedať
@atenaf bude to určite pekne! a ako by to bolo zámerné, my sme kupovali cez internet sklobetón a tiež sme ho vôbec neskontrovali iba ako sme postupne murovali. a dávali ste vetromaltu alebo to na sucho?nám ešte pol miešku zvýšilo musíme niekomu ponúknuť kto bude robiť sklobetóny.
Odpovedať
Profilova fotka
@luciac, ked sme si vyberali, tak sme sa nakoniec rozhodli pre hnedu farbu a predavajuca povedala, ze maju poslednych sest kusov na sklade a ze uz tento rok nebudu objednavat, obtelefonovala aj dalsie dve stavebniny, ale hnedu nikto nemal, tak sme brali poslednych 6 ks, povodne sme chceli 8 ks. a neskontrolovali sme :( neviem akým sposobom to murari ukladali, nepytala som sa, iba teraz ma to zaujalo, ked sa ma pytas :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
ako ste dorobili sklobetón? omietkou alebo škárovacou hmotou? teraz nám robia omietky a pýtali sa či to majú oni spraviť alebo až obkladač? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@atenaf znamy to urobili spar.hmotou...
Odpovedať
Profilova fotka
@cerler ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@atenaf urcite sparovacou hmotou, je ovela pevnejsia
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?