Trezor v stene - postup pri umiestnení

Ahojte, Chcem sa spýtať na postup pri umiestnení trezoru do steny. Ak uvažujem správne, tak asi najlepšie by bolo dať na miesto kde by mal byť nosnú priečku nie? Teda že by som tam spravil nejaké premostenie pre istotu či?
Odpovedať
1
2
@truly zas aky je velky, mozno do dakej 250 ani nevojde, potom mozno radsej obvodova, premostovat netreba ak je maly vynechaj tehlu ak mas ytong vypilis aj dodatocne
Odpovedať
no keby chcem umiestnit niekam trezor, tak by som ho kotvil do co najhmotnejsieho miesta. zacal by som betonom, pokracoval nosnou stenou, len pozor, aby sa nenarusila statika... (ak stavba uz stoji), aj ked myslim ze tak do 50cm sirky by sa vyrezat dalo, neviem..
Odpovedať
nie nic velke. Klasicky maly trezor. cca 30x20x20 Este nic nestoji preto uvazujem do predu
Odpovedať
@truly hentake male prditko :) nejak to moc komplikujes, to sa dava na 4 hmozdinky k stene. rozmyslaj aj nad uchytenim, chod si popozerat trezory, vacsina je na sroby zvnutra na stenu/zem.
Odpovedať
ja ti rozumiem ale proste to chcem mat v stene to je cele. Ziadne na stenu a neviem kde. Tym oadom by som musel vysekat jednu kvadru vonku.
Odpovedať
Profilova fotka
Zamurovat pocas vystavby nie potom ako to potom bude zamurovane??
Odpovedať
Profilova fotka
@truly Kamarat trezor riesil par mesiacov dozadu a upevnil ho normalne do steny mas na to k trezoru 4 sroby. Nie je moc velky takze myslim zeby to stacilo. Samozrejme neviem ake vzacne a tazke veci chces mat v trezore ale malo by to stacit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak do steny, asi by som to riesila ako okno. Vynechat otvor, osadit preklad. Neskor osadit trezor.
Odpovedať
@jankazb 25cm davat preklad?? hadamnie boze ved som napisal vynechat tehlu alebo ak je z porobetonu da sa hocikedy diery vyrypat, neni sa tu o combavit
Odpovedať
@sysell nemozes iba vynechat tehlu, treba mat o co chytit ten trezor a 99% su uchyty na zadnej stene oproti dvierkam
Odpovedať
@salkovic ale boze ak ma nosnu povedzem 25 cma trezor ma 25 cm tak aku tam mas stenu. Tu nejde o pevnost nech ho tak osadi aj do pur peny, chlapik ho chce mat evidentne len pekne nenapadne zapusteny, taky tezoir ti zlodej vypaci zo steny alebo otvori za 10 sekund.
Odpovedať
@sysell ok, asi sa uz nevyjadrujem, myslel som ze chce trezor
Odpovedať
Článok sa načítava...
@salkovic taky mikro " trezor" neni trezior, alebo plechova skrinka na cennosti, to by musel inak kotvit do betonu, nie do steny kde to vypacis srobovakom...
Odpovedať
:) urcite ho tam nezalozim a neomurujem sadrou :) Ak ma mat vyznam tak bude ukotveny. Nepotrebujem mega super uzasny trezor na 10000000 eur a snezne delo. Ok nejako sa zariadim.
Odpovedať
@truly trezor žiadny , to je najbezpečnejší, lebo dnes sa každý dá otvoriť či odcudziť, cenné veci jedine poistiť a uložiť na také miesto kde sa nehľadá, mama mala krčmu , trezor pravidelne vybrakovaný i s ochranou a kamerou , tak tam nechávala pár drobných, hotovosť do smetného koša
Odpovedať
Nepotrebujem ho na cennosti. Potrebujem ho vyuzit na urcitu dobu nepravidelne. Pripadne celorocne ale nie na cennosti. Viem ze su aj menej kvalitne cinske bludy a nie trezory :)
Odpovedať
@truly Pokial este len idete stavat , tak ste neuvazovali o podlahovom trezore , zaliatom priamo v platni?
Odpovedať
Nieco taketo http://www.trezor.sk/obchod/podlahovy...
Odpovedať
niebje to zly mapad ale potrebujem ho mat idealne v technickej miestnosti kde budu rozvody vody a dalej piaat nemusim :)
Odpovedať
@truly Ja som ho dal do nosnej vnútornej priečky 30 cm hrubej. Trezor má 28 cm hĺbku. Vynechal sa v stene otvor a trezor sa zalial betónom, cca 5 cm z každej strany. JE to trezor ST 25 LG: http://www.trezor-trezory.sk/trezor-s... Z druhej strany je obstavba krbu, takže ho stačilo zozadu len omietnuť. .
Odpovedať
super. Zaujima ma vsak ci nebude prestup tepla od krbu do sejfu
Odpovedať
@truly Neviem, to neriešim. V krbe sa bude kúriť iba sporadicky, možno na Vianoce 2-3 x. Aj keď sa bude kúriť, nemyslím, že by tam bolo až tak horúco, aby to bolo pre uložené veci kritické. Voskové sviečky tam skladovať nebudem. ;-) :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@adamvalkoj Téma je stará rok. Ty sa registruješ, len aby si pridala jediný príspevok na tak starú tému. Žiadna praktická rada a rovno s odkazom na nejakú firmu, čo predáva trezory. No mne to veľmi smrdí samoreklamou. Ak chceš ponúkať svoje služby alebo tovar, musíš si založiť platený profil PRO.
Odpovedať
Tak ja ani nemam kde raky trezor dat medzi tvárnice. Cize jedine navrat do priecky
Odpovedať
Vsetci si sem dajte fotky kde a ake mate trezory :-D :-o Ta ste uz nacisto :-S
Odpovedať
@rkorba Aj keby niekto vedel, kde je trezor, tak ho neotvorí.... 8-) Ale inak máš pravdu, ľudia na nete vyzradia toho o sebe veľa.
Odpovedať
@chrobak7 nemusi ho otvorit, tie vase skrinky vymlati zo steny kladivom, chyti pod pazuchu a doma na to bude mat dost casu a prostriedkov ich otvorit =-)
Odpovedať
Len zeby sa viac nenarobil ako našiel hhh
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Môj trezorový zámok sa zasekol. Kúpil som to tu https://www.saffort.sk/brihard-pistol... možno niekto vie, ako to opraviť
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?