Strmienka 30tka stena

Ahojte Na 30tku obvodovku je mozne pouzit strmienka 18cm siroke ak sa uvazuje este o 5cm styrodure? Tym padom bude veniec 25cm siroky. Na strmienka sa este planuju priarmovat akesi ucka ktore budu dotvarat pomocny veniec( cize ako keby 2 vence nad sebou) pre krov. Vdaka za profesionalne odpovede.
Odpovedať
@evatothova v projekte je čo? Ake strmienka. No neviem u nás majstri urobili v jednom kuse...v mieste prekladu s vencom boli na výšku dlhšie strmienka.
Odpovedať
@evatothova keďže bude veniec 25cm široký, tak strmene by mohli byť aj 20cm široké, 2 a pol CM krytie stačí, ak budú 2 vence nad sebou (neviem teda, či budú mať rovnakú šírku), tak načo niečo zvárať? Či je to myslené tak, že 2 zvarené U-čka vytvoria pomúrnicu pre krov? Ak áno, tak tie treba kotviť do betónu a nie "priarmovať" k strmeňom ;-)
Odpovedať
@sgi320 no strmene sú už vyrobené :) áno vence budú mať rovnakú šírku 250+50 (styrodur) prépadne 270+30(styrodur) Ucka budú tvoriť pomúrnicu pre krov, samozrejme tam ešte bude drevený hranol @janka11b áno mali by byť strmienka dlhšie ale statik od wienerbergeru nebral od úvahy další veniec a navrhol jednoduché strmienka, ktoré sa dali aj vyrobiť, dokonca nebral do úvahy že sa tam musíumiesniť aj styrodur na zateplenie venca, čiže trošku budeme improvizovať :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?