Stavia niekto bungalov z Ytongu lambda?

chcel by som sa informovat ohladom pevnosti a pouzitia stropu dakujem
Odpovedať
ja mam postaveny s ytongu lambda
Odpovedať
toto ma riesit vsetko projekt a nie diskusia :-|
Odpovedať
...my staviame z lambdy...
Odpovedať
Profilova fotka
Pevnosť stropu je ok .Tepelnoizolačné vlastnosti sú katastrofálne.
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží od toho aký strop chcete dávať. Ak montovaný Premaco, tak ten je dosť ťažký.
Odpovedať
ja riesim prave ci stavat 375 lambda bez zateplenia alebo 300 plus 150-200EPS su tu dve skupiny ludi kt. y nich maju odlisne nazory a ja sa neviem rozhodnut. staviam maly bungalov a projektant mi chce dat steny 250+200EPS co som hned zamietol.
Odpovedať
@keram01 Závidím takého projektanta!!! Waw. Takýto prístup sa len tak nevidí. Ja by som dala 25+25 cm. Plus ďalšie veci poriešiť. A výsledkom bude, že 4.11. sa ešte nemusí ani prikurovať. x-)
Odpovedať
My robíme Eurostropy, priestorová výztuž Ferm, vložky Easyblok, alebo Prescot, Acord ( podľa toho kde sa stavia). Cena 45 euro za m2 hotového stropu, vrátane venca a prekladov. Najlepší pomer ceny, vlatného, užitočného a náhodilého zaťaženia. Premaco je 30 rokov za vývojom, veľká vlastná hmotnosť, o to nižšia nosnosť. Po likvidácii drôtovne Hlohovec majú monopol na priestorovú výztuž a dokonale to v cenovej politike využívajú. Preto vozíme z Čiech. Robíme do rozponu 8 m.www.agglo.sk. - eurostropy.
Odpovedať
@branoaerika ano, vela ludi stavia z Lambdy. Vacsinou ti, ktori nevedia, co od rozkose, alebo ti, ktori su malo informovani. Moznost pouzitia stropu treba konzultovat so statikom. Dalo by sa aj tu na fore, ale k tomu treba ovela viac informacii....napr. lokalita, rozpon stropu, zatazenie, ktore pride na tento strop...atd .Kedze si tuto temu zadal ako otazku, tak sa neda diskutovat. @keram01 ano, su dve skupiny. Ale iba jedna z nich vie svoje argumenty podlozit vypoctami a meraniami, co je najdolezitejsie. Druha skupina sa spolieha na argumenty typu: "jedna pani povedala". Projektant ti chce dobre. Nevidim dovod, preco si hned zamietol 250+200 EPS. Dufam, ze kvoli tomu, ze by si chcel estie viac tepelnej izolacie ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?