Stavebny otvor pre zarubnu a dvere

Profilova fotka
čisty stavebny otvor pre interierove dvere mame rozmer na vyšku 212-214cm, všade sa však piše, že ma byť len o 201-203cm. Uz mame dokončene steny - omietky aj malovky, takze domurovať alebo take nieco nehrozi. Co mi radite ako to vyriešiť?
Odpovedať
Ak sa uplne vylucila moznost opravovat otvor, tak sapeli robi dvere aj na vysku 210cm, takze by som hladal takehoto vyrobcu a dvere so zarubnou by som nasledne po pripade skratil o 1-2 cm ak by sa to tam nezmestilo. Alebo objednat dvere na mieru a mate pokoj, ale to bude zrejme financne narocnejsie riesenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak nechcete domúravať tak dvere na mieru alebo obyčajné dvere a okolo vačšia obložka ale to neviem ako by vyzeralo. :-S
Odpovedať
no ked to nechcete domurovat, takze nieco poradit... mozete ich dat o vyssie a pod ne dat 10cm prah, ale asi sa o to budete dost podkynat :)
Odpovedať
ak nechcete nejake normovane dvere z baumaxu, tak sikovnejsi stolar vam urobi dvere na mieru, nie je to nic neobvykle, robia nielen atypicke sirky, ale aj vysky.
Odpovedať
Profilova fotka
no v prvom rade sa "podakuj" majstrom ktori ti taketo otvory pripravili.. v druhom kroku si nechj spravit dvere na mieru resp. cenovu ponuku..potom uvidis ci ti to stoji za to... neviem kolko tych dveri je..
Odpovedať
Profilova fotka
Otvory uz neupravuj, dvere zadaj stolarom.
Odpovedať
Ahoj. Pokud píšete, že je to čistá výška, z toho vyplývá, že už máte vyhotovené podlahy v celém baráku. Pak máte pouze jednu možnost a to zakázkovou výrobu. Já mám všechny dveře od firmy Zlomek http://www.zlomek.cz/?zlomek=ke-stazeni a předpokládám, že byste se s nimi bez problému domluvila. Pokud náhodou nemáte podlahy hotové, tak je to zatím předčasný poplach.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslím že víde oveľa lacnejšie podlepiť preklady styrodurompresitovať a omietnuť ako zákazková výroba zárubní a dverí.
Odpovedať
ja zase lutujem, ze sme nedali 210 cm interierove dvere, do pekneho noveho domu by som uz nesla so 197 cm dverami. pozrite lepsich predajcov dveri. ak ide o financie, tak potom ako radi philos, ale bude pravdepodobne viditelny rozdiel medzi rucne robenou omietkou a strojovou.. skuste pouvazovat nad modernymi hladkymi vyssimi dverami, ak budete mat interier ladeny tak moderne minimalisticky, tak sa to hodi..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?