stavba domu odporúčanie

10. mar 2023100

Zdravím, som tu nová a chceli by sme začať stavať v okoli Senca pozemok papiere všetko mame vybavene. Mate skúsenosť s niekym overením a spoľahlivým ?

• @eleanora11  dobrý deň mozem Vám dať odporúčanie na pána ktorý staval nám aj známy dom. Komunikácia je vážne super, nie je to žiadny “motak” ako sa veľa chlapov búcha do hrude ako oni všetko vedia a potom sú základovky krivé, múri takisto skoda reči aké otrasne domy sa stavaju. “Česť vínimkam” pán nám robil dom od základov až po kľúč. Všetko sedí ako má a sme veľmi spokojný predtym s nami ostatny jednalo otrasne a keď sme videli ich prácu dávali sme ruky odtiaľ preč moja skúsenosť. 🙂 ak máte záujem o kontakt kľudne mi napíšte rada poskytnem 🙂

• @dodka11  áno poprosím Vás 🙂

• @eleanora11  veľmi rada 0904 331 831 p. Molnár

• Sponzor fóra
  • ahojky 🙂 my mame velmi pozitivne skusenosti s ceramic houses. povedala by som, ze az nadmieru pozitivne, ako pocuvam skusenosti od ostatnych co stavali v okoli. je moznost objednania aj domu na kluc, my sme objednali len exterier.

• @stenla  to znamena ze ostatni co poznas neboli s nimi spokojni???

• nieee, boze. praveze s nimi su znami spokojni. myslela som ostatnych, ktorych pozname a staviali z ytongu alebo drevodom. my mame ovela lepsie skusenosti. z velkej miery prave vdaka vyberu ceramichouses 🙂 !

• vsetkym prajem len to najlepsie

• @dodka11   ako to prebiehalo? On bol sám , či mal partiu " pomocnikov" alebo on ma firmu? Odkiaľ je? Prosim, dakujem

• Máš spravu 😊

• @nomad37  máš spravu😊

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Asex
    Martin
    Predaj a montáž rekuperačných jednotiek a príslušenstva. Diagnostika budov - Blower door test, termovízia, energetický certifikát, poradenstvo.
    PT-GIPS - strojové omietky Robíme strojové sadrové omietky Baumit a strojové vapennocementové omietky Baumit po západnom Slovensku. www.ptgips.sk
    DryCon s.r.o.
    Bratislava
    S tradíciou od roku 1992 sme jedna z prvých firiem na Slovensku, špecializovaných na oblasť kompletnej dodávky a montáže sadrokartónových systémov, tepelných izolácií a osvetlenia.
    Články od našich partnerov
    Stavte na udržateľné technológie, radí vývojár z Nemecka
    Krytina vhodná pre rekonštrukciu
    HELUZ prichádza s novou iniciatívou Zmysluplný celok. Nabáda k dôkladnému premysleniu výstavby
    Archív článkov od partnerov