Stavali ste s firmou Úsporné domčeky?

ahojte staval niekto s firmou úsporné domčeky sk? aké majú referencie?
Odpovedať
1
2
to by a mna zaujimalo
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som ich tiez dnes objavila, vyzeraju dost optimisticky a cenovo pristupne. Ale neviem ako je to s kvalitou..
Odpovedať
...to je Velox ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@andrejkam to v akom smere traba brat?
Odpovedať
treba to brat tak ze Ti to postavia z Veloxu. Ak nevies co je velox najdes to na nete.
Odpovedať
@lenka386 @mr79 tak,tak....my máme dom z Veloxu-úsporné domčeky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@andrejkam ja som len myslela, ci v pozitivnom, alebo negativnom smere.. Kolko rokov tam byvate? Ste spokojni?
Odpovedať
@lenka386 ešte nebývame,chcela som ti len ozrejmiť "úsporné domčeky"....
Odpovedať
Profilova fotka
Tomu rozumiem, len hladame prakticke skusenosti...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@marcel212 , Aj my sme sa rozhodli s nimi stavat z veloxu koli jeho vlastnostiam. Tiez sme si overovali ich referencie na par domoch a vsetko bolo ok. ked mas negativne skusenosti, prosim ta skus mi poslat kontakty (tel alebo adresu stavby) aby som si to mohla overit. S kym budes stavat ty. posli mi kontakt do IP.
Odpovedať
@yulka Pozrel som si tvoj projekt domu, pekný, odkial ho maš- katalog či projektant_?tiž chcem stavať z veloxu a pozeral som si stranku uspornedomceky, ak možeš pošli kontakt na nich a aj kontakt na referencie ak možeš
Odpovedať
Článok sa načítava...
@martin1230 projekt mame cez uspornedomceky od projektanta na mieru. kontakty aj referencie maju na ich stranke
Odpovedať
nie je tam ziadny kontakt na zakaznika len miesto kde stavali, ak možeš posli kontakt na zakaznika na ip, rad by som si prešiel stavby osobne, staviam len raz za život, beriem pôžičku a rad by som zveril stavbu niekomu kto mi postavý stavbu na klúč nielen základy a velox ako tu piše marcel
Odpovedať
@martin1230 Pytat si kontakty odo mna je prinajmensom nevhodne, lebo su to doverne informacie. Pokial viem kontakty na svojich zakaznikov cez telefon alebo len tak hoc komu neposkytuju. Ja ked som prejavila zaujem o stavbu domu s nimi a pytala sa na kontakty kvoli recenziam, tak osobne so mou bez sebemensich problemou prešli 2-stavby.Co som brala ako pozitivum. Jednak som to nemusala hladat a po druhe nemala som ziadne naklady. Neviem kto je ten marcel212 co si presiel vsetky ich stavby a s kazdym hovoril. Je mi to divne že niekto kto je tu prihlásený par dni, ma len jeden príspevok do fora a to hneď taký. Neviem kto je to, ale proste mi to nesedi.
Odpovedať
no ak su doverne informacie tak preco si davaju na net foto, a hoc komu neposkytujú, takže oni stavaju dom len vip klientom, a ja a moja stavba je pre nich asi nezaujimavá ,tak maš pravdu prešla ma chuť stavať s takou firmou, inač pred par mesiacmi som im volal, že sa mi ozvu ak budu stavať a dodnes nič. tiež neviem kto je marcel ale hodlám si prejsť tiež par stavieb a ozvem sa ti a dam to na spravnu mieru - ps. ja som len chcel počuť nazor niekoho kto vydel ich stavby nič iné ak došlo k nedorozumeniu ospravedlňujem sa.
Odpovedať
Profilova fotka
Som majiteľkou spoločnosti ÚsporneDomčeky a vidím, že diskusiou vo fóre sa uvádzajú veci do omylu, kde ani 10% nie je pravda z toho čo sa tu píše. Niekto sa snaží robiť anti reklamu Kto má záujem overiť si pravdivosť informácii, kontakty na našu firmu nájde na našej internetovej stránke.
Odpovedať
@uspornedomceky co je potom pravda ked ani 10%, niekto si tu robí reklamu a niekto anti reklamu, a pravdy sa nik nedovolá a ak ano tak ho zrušia
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@mr79 a velox je zly? ked si to tak napisal že postavia ti dom z VELOXU.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinaro ahoj stavali ste nakoniec z tou firmou usporne domčeky? tiez nad nimy premýšlam
Odpovedať
Profilova fotka
@uspornedomceky na vašej internetovej stranke nie su uvedne presne mena a adresy aby človek si sam mohol overiť ako bol či nebol s vami spokojny myslím že len tak sa da overiť čo ste za firmu. a ako sa spravate ku klientom. nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@uspornedomceky som majiteľkou spoločnosti a na fotke je chlap tak čo je to za reklamu.
Odpovedať
Velox v podstate nemusi byt zly system, kombinuje viacero veci do jedneho vyrobku, na podobnej baze funguju i polystyrenove tvarnice. Co sa tyka firmy netreba mat ostych a vypytat si adresy kde stavali, pripadne momentalne stavaju, pozriet navrh zmluvy o dielo a podla toho si urobit usudok. Referencie Vas mozu odradit pripadne motivovat ist do toho, ale podstatnejsie ba az klucove bude ako bude postavena zmluva ak do toho pojdete. Podla ICO, ktore je uvadzane na stranke uspornedomceky.sk (tiez pre stranku ci firmu iZoland) nejde o klasicku sro ale podnikanie zivnostnika, na druhej strane klobuk dole zivnost zalozena od r. 1995. K tej cene ze 65 000 € za bungalov, je pekne ale neviem ci ste si vsimli ide o cenu bez DPH, takze konecna cena za bungalov je 78 000 €.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
VELOX podľa mňa vôbec nie je zlý systém, dá sa na ňom krásne ušetriť, len netreba až tak strašne šetriť pri samotnej stavbe, ono sa to potom vráti na energiách a zúročí sa to aj na pohodlí
Odpovedať
Velox má svoje výhody, ale aj nevýhody, treba si ale uvedomiť, že nebude lacnejší od výstavby z tvárnic, či tehál s kvalitným zateplením, a tá návratnosť vyššej investície do výstavby vo forme úspor na energiách je síce tvrdenie pravdivé, ale treba povedať aj to, že v porovnaní s murovanou výstavbou by v návratnosti zaostalo práve kvôli vyššej vstupnej investícii. Jednou nespornou výhodou (zatiaľ som ďalšie nenašiel-možno predajca doplní) je rýchlosť výstavby o pár dní oproti murovaniu. Toto nie je antireklama, len popis skutočnosti.
Odpovedať
my teraz aktívne zvažujeme začať stavať z Veloxu, zo všetkých systémov nám s manželkou príde tento najvyhovujúcejší. Dobrá cena, parametre, rýchlosť...len ma mnohý upozorňovali, aby som nepodcenil výber firmy na celkovú realizáciu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Brat s ňou staval dom z veloxu a je veľmi spokojný, na jar z neho ideme stavať aj my s manželkou, vybrali sme si jeden z katalógových domov :)
Odpovedať
aj ja som zacal stavat velox na kluc ked bola hruba stavba hotova firma chcel viac na dokoncenie ako bolo v zmluve mam minus 5000eur lebo nedokoncily PSV prace a ukoncily sme spolupracu firma je z KN dalsie info mailom
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?