Solbet al. Thermalica

Sme v štádiu zháňania obvodového a nosného muriva, rozhodujeme sa medzi Solbet a Thermalicou, viete nám poradiť kde v Prešovskom okrese ich predávajú? poprípade kontakt, alebo je lepšie objednať priamo od poliaka???
Odpovedať
aj ja riesim kde zohnat solbet...
Odpovedať
www.solbet.sk
Odpovedať
Tiez som uvazoval o jednom z tychto materialov. Jedna z podmienok bola aby som neposielal peniaze niekam o kom neviem ci vobec existuje. Dal som si poziadavku na dopyt.sk. Som z okolia Kosic, takze sa mi ozvalo zopar stavebnin z okolia. Ceny neboli nijako zaujimave. Na cely dom som dostal nanjnizsiiu cenu nieco malo cez 4.000E. Dostal som ponuku aj na nejakyTermobloq (3,700E) ale kedze som o nom nikde nic nevycital nechcem by pokusny kralik... Zaver: za necelych 4600 som nakoniec kupil Ytong. Tiez som sice zaplatil celu sumu vopred ale daval som ju do ruk cloveku vo velkych stavebninach (z celoslovenskym posobenim) a nie niekomu na ucet... Nikoho neodradzam, mozno je to tym ze k nam na vychod samotnu cenu tvarnice predrazi doprava (niekde na severe slovenska sa to oplati).
Odpovedať
Profilova fotka
Riešil som rovnaký problém, na Solbet som našiel + aj - reakcie. Na Thermalicu rovnako. Po cenovej ponuke som nakoniec prihodil cca 800EUR a kúpil Ytong. Na ten som našiel len kladné reakcie. (v diskusiách o pórobetónoch).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?