Ručné miešadlo na lepidlo - máte skúsenosť?

Miesal niekto lepidlo rucne? Extol miesadlo ma nechalo na pospas, ked sa po hodine pokazilo, ale naozaj neviem, ci sa da rucne realne dobre a kvalitne rozmiesat lepidlo.. resp, da sa - len s cim je to najefektivnejsie ? Vie niekto ?
Odpovedať
1
2
http://www.kajo.sk/obrazky/1917/lyzic... a http://www.vismaior.sk/upload/img/cat... Alebo http://www.rucne-naradie.sk/img_produ... a http://www.okmarket.sk/image/cache/da... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@weggie myslis stavebne lepidlo ? To si nieco vyviedol, ze to chces robit rucne ? :-D to bud vymen, alebo kup nove, za 50€ sa urcite neoplati s tym patlat rucne.
Odpovedať
@megdesign ale ten kybel potrebujes aj tak :)
Odpovedať
@majkoj uz je v reklamacii extol, len kym sa vrati, tak nechcem mat dve ronvake haraburdy.. a teoreticky mi staci 2 vrecia po 20kg denne namiesat.. plus praucjem len obden - ale zas, moze sa stat, ze budem miesat cely zvysok stavby rucne, ked to bude v reklamacii mesiac, cize riesenie je to nanic aj tak.. idealna by bola naozaj ta vrtacka a miesat to po 10kg napr..
Odpovedať
@gashtaan no v sacku od lepidla by som to nemiesal.. aj ked :D
Odpovedať
@weggie alebo tvarnicu najprv lepidlom poprasit a to potom len pokropit vodou :)
Odpovedať
mozno tie tvarnice lepidlo ani nepotrebuju, aj take rady som tu cital :) @gashtaan
Odpovedať
@gashtaan Co ty vies? Mozno to @weggie miesal v tackach vo velkom :-D
Odpovedať
skoro som aj zabudol na PUR penu..
Odpovedať
@gashtaan No to si zabil.... :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@weggie To sú tie" nové tkzv. LEGO tvárnice"...Bez lepidla.. 8-) 8-)
Odpovedať
@weggie kup si aspon miesadlo za 5e do vrtacky, ak nemas ani tu tak uz len silnu ruku
Odpovedať
Článok sa načítava...
no to mam, miesadlo do vrtacky, 2 eur nieco to stalo.. ono to ide aj rukou, ale.. az taky hardcore svojpomocnik nie som.. ide to aj AKU tesco(!) skrutkovackou (do 5kg hmoty),a le je mi ju luto znicit.. este je tu moznost bazarovej vrtacky.. 20-30eur a do porobetonu by mala navrtat aj boiler.. rukavicami otacat to rucne miesadlo do vrtacky by slo, nieco ako zapalovanie ohnom s krutiacim momentom, napr http://practicalsurvivor.smugmug.com/... alebo mozno aj http://bizarrelabs.com/images/firebow... aspon by bola sranda.. @sysell
Odpovedať
@weggie Za 30 evri kupis aj s 2 rocnou zarukou ;-) https://www.alza.sk/hecht-1085-d24139... Alebo corkni manzelke mixer z kuchyne :-D http://www.kitchenaid.com/images/bran...
Odpovedať
@megdesign S tým má miešať??? To nemyslíš vážne??? To ozaj za 30E môže si dať do nosa a aby necítil námahu keď bude ručne miešať :-( .To je detská hračka... Skúšal si to na miešanie??? Ja áno a po minúte-dvoch sa z nej len zadymilo...A bolo po srande...A príklep??? To je ale sranda s tým ísť do betónu..Akurát do Yporu bez obkladačky... ;-)
Odpovedať
@technik007 Sak on nechce priklep. To je bonus :-D A ja mam napr. tuto: http://www.einhell.cz/x64954-sk/vrtac... Odvrtala uz co-to dier na el. krabice /tehla, porobeton/ a namiesala uz co-to sadry, rimana a klebru. Je pravda, ze do betonu som to snou ani neskusal, ale zatial stale zije a ma uz dva roky. ;-) Ked odide do neba, kupim zas nejaku za 30 evri.
Odpovedať
@weggie Tu máš pre Teba vŕtačku ktorá Ti splní potreby...Stála 65E a záruka dva roky..
Odpovedať
@megdesign Toto čo som dal foto je síce búracie kladivo ale si myslím že na stavbe je "použiteľné"..Kľudne s tým môžeš miešať,aj sekať,vŕtať..aj do "betónu" Viď tabulku aký materiál do určitého priemeru..Mám rád pri práci poriadnu "strojovňu" a nie "detské"hračičky... :-D :-D :-D
Odpovedať
@technik007 tak zas ak by sa nemiesalo cele 20kg vreco, ale len polovica az tretina a pri pocitu zataze by som ubral (zdvihol vrtak nech nie je az tak ponoreny), tak by to mohla prezit, alebo nie ? AKU vrtacka mi tak 1/4 vreca zamiesala tymto stylom.. ale nemiesal som to dlho, len tak akurat "na chut" aby to nebolo prilis slane..
Odpovedať
@megdesign Toto je moja "kamoška"na stavbe na montáži...dobrá..či??? :-D :-D
Odpovedať
@weggie Napíšem Ti pravdu, že aku by som ľutoval na takúto prácu...Nevravím, že neprežije ale jedno je isté že dostane na frak alebo dostáva.. :-D Ja túto používam na všetko..pri stavbe..Záruka ešte do 20.08.2016..použil ju aj môj sused pri prerábke a po prerábke ju chcel odkúpiť...Aj tak som ju nedal..Túto ľutovať nemusím, pretože ak by odišla do neba tak si svoje už odskákala a odsekala atď.. ;-)
Odpovedať
@technik007 co z takym velkym vrtakom vrtas? Utiahne to ked je cely v betone?
Odpovedať
@originalx Nakoľko to je stavba v De a prerábali sme penzión pre seniorov a v pivniciach je stena okolo 80-110cm hrubá...Napíšem Ti pravdu, že táto DeWald bola nezničiteľná...Tak som bol na ňu "natešený" že som ju dal na dážď nech sa z nej zakúri po spustení, polial vodou a nič..Po roku v tej istej firme môj kolega ju konečne a víťazoslávne odpálil...No ale ver mi, čo sa s ňou vyvŕtalo tak tunel "Branisko" :-D :-D :-D vyvŕtam sám :-) :-) Po celej dĺže 110cm betón berie ako maslo..Ale vrták ak máš 2-korunkový tak sa teš..Ale so 4-korunkovým ani nevieš že s tou vŕtačkou vŕtaš...Ak sa ale pozabudneš a nedržíš ju poriadne tak facka ako od otca keď ťa prichytil pri fajčení...Nemusíš ani k zubarovi.. ;-)
Odpovedať
@originalx No ked je stary dom a 80cm mur a potrebujes sa dostat kablom cez stenu. Na nezaplatenie. @technik007 tiez na instalacie mame velke kladivo, ale tak na miesanie klebru mi staci zatial aj hrackarska :-D
Odpovedať
@megdesign Pre deti hračkárska, pre dospelých dospelácka... :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@originalx Tu som prevŕtaval steny v katakombách...možno to dal vybudovať ešte" adino", nakoľko sa materiálom v základoch nešetrilo, betón a betón..Hrúbka stien do 110cm..niekedy mi zmizol aj vrták :-) :-)
Odpovedať
@technik007 ja ked dam do bosch vrtak 40cm tak uz ma dost.mam aj silnu dushuku a viem ako vie ruky dolamat. Facku som nikdy nedostal a cigaretu nikdy nefajcil.
Odpovedať
@originalx Je aj dôležitý dobrý ostrý vrták-už nie dvoj korunkový ale 4-korunkový..ak s tým budeš vrtať uvidíš ten rozdiel..Hlavne pri staršom betóne..
Odpovedať
@technik007 ja stvorkorunkove vrtaky nemusim, mne nevydrzia ani na jednu dieru. Neviem ci to je o ostrosti vrtaka, proste na tu dlzku to ma v betone aj velky odpor.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx ja ma 4 britove vrtaky od makity a dewaltu a to uz roky, vrtaju jednu dieru za druhou...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?