Rozpočet na strechu

Profilova fotka
Chcela by som sa poradiť.Dostali sme prvú cenovú ponuku na strechu. Drevo 190€/m3 celkovo za drevo na strechu 2100€ .Ostatný materiál + krytina mediterran 2300€. Za materiál sa mi to zdá vpohode cena .Strecha má dákych 170m2 klasická sedlová 1 komín. Cena za robotu komplet aj pokrytím,ryne,oplechovanie komína,sietky atd..... 3400€. Je to ok cena? Lebo mne sa to vidí strašne vela. Cakáme ešte na dalšie ponuky.
@ivettstar podbita tatrancom, natreta alebo osb zadeklovane? Ja som dal za robotu daco cez 2 litre
Profilova fotka
@ivettstar To sa Ti zdá veľa? Ak nemáš záujem, tak mi dohoď tú partiu, či Ti to má robiť a ja si od nich nechám spraviť moju strechu. Mám tiež 170m2 a cenové ponuky som mal dvojnásobné. :-)
Profilova fotka
@sysell osb dosky tam budú, pod strechou bude len úložný priestor.
@ivettstar myslel som ci tie krokvy co precnievaju cez mur budu zakryte osb a okozovane alebo budu priznane bundalovy to maju castejsie zakryte s tym je trochu viac roboty, inak cena neni myslim moc prehnana,
@ivettstar cena paradna ja som pod 205E za kubík nenašiel a celá strecha s drevom, robotou a krytinou ak sa zmesím do 14000E budem dobrý
Profilova fotka
@cvoky8 Fuha no ja by som sa rada do 7000€ ale asi to bude okolo 8-8500€ ešte čakám na iné ponuky tak uvidíme.
@ivettstar toto mas fajn ponuku, uvidis ako ine firmy ale myslim ze vsade to bude viacej. Toto ti robili v ktorej firme cenovu ponuku?
Cena uplne prijatelna a v pohode ;-)
Profilova fotka
@ivettstar hlavne neber tu najlacnejšiu ale najlepšiu!!! Pozistuj si referencie a daj si tam najlepsie veci.
Profilova fotka
@all Ahojte, keďže autorka vytvorila dve rovnaké diskusie, túto tému uzatváram. Ak by ste chceli pokračovať v diskusii, môžete príspevky pridávať sem: http://www.modrastrecha.sk/forum/stre... Vďaka, pekný deň, Petra :)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?