Rozmiestenie WC

Ahojte. Prosím poradte mi. Mám obdĺžnikový tvar záchoda. ( vid obrázok). V záchode bude WC a umyvadielko ten bidet tam nebude bude len ten ručný. Rád by som ale dal do záchodu sušičku a práčku. Vedeli by ste mi poradiť rozmiestnenie kam dať WC a kam pračku+ sušičku ? Dakujem za každú radu
Odpovedať
Profilova fotka
@mateu ja by som mozno wc umiestnil oproti dveram na koniec miestnosti, pracku zo susickou asi na lavu stenu (na tu na ktoru sa otvaraju dvere) a umyvadlo umiestnit tak aby nebolo oproti pracke a susicke aby sa tam dalo stat a lahsie nakladat..
Odpovedať
Na tú krátku stenu oproti dverám by mohla ísť aj práčka a sušička na ňu a vedľa záchod a umývadlo by teoreticky aj mohlo ostať tak ako je.
Odpovedať
@mateu na kratku stenu tiez by som dala zachod. Tam urcite nie pracku a predierat sa okolo zachoda k nej s vecami. Asi pod okno by som vedla seba dala umyvadlo pracku a susicku pod nejaku dosku. A mas hned aj plochu kde poskladas vysusene pradlo. Pri takom dlho priestore je uplne zbytocne davat na seba.
Odpovedať
@mateu skus pohladat inspiracie na pintereste https://pin.it/38MTLGo
Odpovedať
@mateu ja by som dala bidet 2 in 1.
Odpovedať
@mateu este otazka. To ides este len stavat ci uz stoji dom?
Odpovedať
@wivik Ide sa stavať prečo ?
Odpovedať
@wivik Ak máte nápad ako to uplne inak spraviť ta sem s ním 😄
Odpovedať
@mateu urobila by som okno este oproti dveram a zachod nechala bud tak ako je alebo na druhu stenu. Zavisi na ktorej stene budu pracky. A pre zachod by som nechala sirku 90 cm a uzatvorila len nejakou doskovou tenkou prieckou s posuvnymi dverami alebo tak nejak. Aspon mne by sa lepsie skladalo ciste pradlo ze by som sa nemusela pozerat na zachod.
Odpovedať
@wivik oproti dverám nie je možné urobiť okno. Je to radová výstavka.
Odpovedať
@mateu ta aj tak by som ten zachod nejak aspon opticky uzavrela
Odpovedať
@wivik Rozmyšlal som aj taketo riešenie. Čo ty na to ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@wivik
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?