Roxor vo venci

Profilova fotka
Ahojte zohnal som lacno roxor 12mm ale problém je že len v 2m dĺžkach.Môžem ho použiť na armovanie a spájať zváraním bude tam originálne U profili Ytong300.
Odpovedať
Zozen si poriadne roxory a tieto pouzi na nieco ine. Ak zratas pracnost, elektrody, nutne prekrytie, tak sa viac oplati kupit par roxorov v 6m alebo este lepsie 12m dlzke.
Odpovedať
ferron,jasné.že ich použi. A tých elektrod tam tiež veľa neminieš, na niektorých miestach to stačí zrádlovať rádlovacím drôtom, nie pozinkovaným, musí byť čierny....Keď to budeš zvárať stačí 2-3 cm prekrytie,na čo viacej..?
Odpovedať
@johncalvera prezraď ty si v čom odborník? v stavebníctve (a statike) evidentne nie. @ferron ja už prestávam rozumieť tomuto svetu. Tak na drahé vencovky od Ytongu peniaze boli a na pár prutoch ideš šetriť (a aj tak to predražíš zváraním, prekryvaním a zvýšenou prácnosťou). Tie dvojmetrové si naohýbaj a použi v rohoch a kútoch a na zbytok si kúp dlhé prúty. Namiesto spájania si naohýbaj strmienka keď chceš ušetriť (ale nie z dvanástky :-) )
Odpovedať
ideálne zvariť dubovými elektrodami ;-) prečo chceš šetriť na niečom čo sa Ti časom vypomstí ???
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to do venca urcite nepchal a nie tak zvarat kde dany spoj oslabis viazany spoj radlovacim dratom je pevnejsi,slavoslav prst hore ]-(
Odpovedať
Za dobru cenu ti viem predat metrove roxory, tie ti budu este lepsie a keby si velmi chcel tak ti zopar viem este prerezat na polky a mozes ich pozvarat, budu lepsie drzat, alebo vies co, naco tam davas roxory, to tam daj radsej tie elektrody. :-) Osobne by som pod 6 m nesiel, ja som daval 12 m.
Odpovedať
Len nezvárať!!! Zvary sa vo vystuzi v betone robia ak nie je ina moznost (v krajnom pripade). Ako ti pisu vyssie, na tej vystuzi tolko neusetris aby si to mal ryskovat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?