Roletový preklad

Poznáte niekto roletový preklad ROKA-THERM? Neviete kde by sa dal zohnať?
Odpovedať
aluservice.cz
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@jaro113 kupil si nakoniec tieto roletove preklady ? ak hej, ktora firma ti to montovala aj s oknami, lebo je to viac ako zaujimave riesenie. alebo si od toho upustil @pssclient ty si to nahodou nemontoval ? ci si len nahodou vtedy nasiel tuto stranku ?
Odpovedať
@m168 nie, kontaktoval som priamo firmu v HU. Aj som to už takmer kúpil, ale nakoniec som od toho upustil, pretože som to vyriešil inak, jednoduchšie a ku spokojnosti.
Odpovedať
@jaro113 vdaka za rychlu odpoved, po 2,5 roku ako som si vsimol som ani nedufal na taku rychlost :) ja mam ten "problem" ze zena chce len tieto klasicke rolety a nechce zaluzie (vietor, nemas uplnu tmu atd), a chcem to nejako rozumne vyriesit. ale este som nenasiel ziadne rozumne riesenie a akceptabilnym pomerom cena/vykon/dostupnost na slovensku :( v podstate len tuto firmu v sali som zatial vygooglil .. http://www.pasivnydom.sk/tienenie/ cize ak to neni tajne, tak prosim ta daj vediet ako si to vyriesil (mozes aj do sukromnej spravy), este neviem ci budeme mat predsadenu montaz, alebo na hranu okien, ale skratka potrebujem to vediet, aby som nejako zase so statikom kukol ako poriesime preklady ..
Odpovedať
@m168 my máme žalúzie, ty chceš rolety. Záleží aj od hrúbky zateplenia - tu zistíš tvoje možnosti. Aj my sme pôvodne chceli rolety, no keď sme si zvážili pre a proti, víťazom sa stali žalúzie. Nakoniec aj esteticky sú pre nás žalúzie krajšie ako rolety.
Odpovedať
@jaro113 hrubka zateplenia je len teoreticky problem, kvoli zakotveniu, ale to sa da cez kompozity (inak planujeme 350 na 175 VPC, takze zeteplenia je az moc na tento ucel :) okey, na zaluzie ma priamo riesenie aj hoblina ak som to pochopil a aj makrowin, ale tie rolety su problem :( a tieto neoporove (sedy polys) nema na slovensku nikto ani len v ponuke .. http://www.beck-heun.de/produktsystem... kazdopadne vdaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?