Pukliny na platni - poschodie

Ahojte, su taketo pukliny v poriadku? jedna sa o platnu prveho poschodia - teda strop prizemia. Dakujem za nazory.
Odpovedať
Profilova fotka
Je pod prasklinou nosná priečka?
Odpovedať
@stavitelka85 S najvacsou pravdepodobnostou sa jedna o zmrstovacie trhliny - malo ste polievali. Kedze sa jedna o strop, tak by som zavolal bud stavebny dozor alebo statika nech to posudi, nakolko ta jedna puklina je dost siroka a otazne je ako je hlboka.
Odpovedať
praskliny su po celej platni, takze urcite aj tam. Stavebny dozor sa vyjadril, ze to puka, lebo je v tom vela zeleza.
Odpovedať
@stavitelka85 mam rad fyziku, viete mi preto priblizit, ako sposobuje vela zeleza praskanie betonu? - nemyslim to ironicky, ale vazne. Nie som stav.dozor, ale hadzal by som vinu na zanedbane polievanie, podla mojho nazoru v tychto horucavach iba 3x denne nestaci
Odpovedať
a ten istý stavebný dozor bol aj pri dávaní železa? Obhajuje svoju chybu? aké sú nosné priečky? dať posúdiť aj niekomu nezávislému - statikovi. veľa šťastia
Odpovedať
Profilova fotka
zatrite cementovým mliekom, predtým dobre polejte, bolo tam málo vody pri polievaní, je tam toľko železa, že ten betón je tam už navyše.
Odpovedať
Dakujem za postrehy, podla vsetkeho bolo zanedbane hlavne do polievanie.. bolo to max 2-3x denne. viac nie. statik sa uz ozval, tiez odporuca mlieko, takze to dame opravit. vela stastia ostatnym a nepodcenujte - VELA VODY ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?