Pracoval niekto z tvárnicami TERMALICA ??? poľský výrobca ..

Profilova fotka
vaše názory na termalica ...
Odpovedať
Zdravím mám z toho celý dom, nemôžem si šťažovať. Konkrétne 30cm obvodove ,24cm nosné ,15,11,5cm priečky... z rady T500.. keby že mám možnosť vrátiť čas, tak idem opäť do nich prípadne do Solbetu (ešte lacnejší) len ten vtedy nikde na sklade nemali. Robilo sa s tým veľmi dobre, presnosť veľmi dobrá, poškodenie na palete max 3kusy (rohy odlúpené) od transportu. Kľudne chodte do toho.
Odpovedať
Profilova fotka
no má taký istý rozmer ako ytong ale polovičnú cenu tak to stojí za zváženie ... mam projekt na obvod 36,5cm a priečky 15cm
Odpovedať
Profilova fotka
Taktiez mame dom z Termalicy v hrubje 30 cm. Keby som staval znovu tak zas z termalicy. Kvalita velmi dobra a cena este lepsia.
Odpovedať
@jozefklima veru, sám ste si odpovedal. Tvárnice boli dosť presné, nejaké nepresnosti 1-2mm sa zbrusili škrabákom (nič strašné). Za 2 soboty som mal celý dom vymurovaný. rozmerovo rovnaké, o polovicu lacnejšie.. skúste si pozrieť ešte Solbet - ten je ešte cenovo dostupnejší a ak stavbu zateplíte tak vám môže byť jedno či je to ytong, porfix, termalica či solbet.. každé € dobré.
Odpovedať
Profilova fotka
@stefanl ďakujem za pozitívne info. :-N :-N :-N
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?