Poznáte stavebnú firmu na klúč z Košíc?

Profilova fotka
neviete niekto o nejakej firme,ktora stavia domy na kluc v kosiciach a okoli?Vsade som citala firmy,ale su v bratislave a stavba by sa redrazila.Aj cez IP.
Odpovedať
je ich dosť. Ak si dáš heslo do vyhľadávača, tak ich kopec nájde. My sme oslovili zatiaľ nejaké 3, tak uvidíme aké budú ich ponuky 8-) :-D dala som ti ich di IP
Odpovedať
Profilova fotka
Diky elenalen,supis,a cenovu ponuku ti spravia ked im das hotovy projekt ano?
Odpovedať
elenalen, aj ja by som si poprosil tie kontakty...prosiiiiiii :-)
Odpovedať
aj mne hodte nejaky ten kontak na firmy ;-)
Odpovedať
skúšala so poslať týmto firmám...výber bol čiste náhodný, referencie nemám bohužial žiadne: epm-dom, stavimex, ppdesign
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
enton • Včera o 22:11 caute, vie mi niekto odporucit spolahlivu firmu v Kosiciach na stavbu RD. Dakujem. gabriello • Včera o 23:25 ja som sa stretol s majitelom hrube-stavby p.Daňko, pôsobili celkom seriozne, kedže staviame v BA tak cenu na blavu mali OK ale su kosicania, chceli ale stavať len hrubu stavbu a nam to nevyhovovalo. Priame referencie na nich som si neoveroval. My ked sme vyberali firmu tak podmienkou boli referencie za posledne 2 roky a referencie na aktualne rozostavane stavby. referencia = meno, adresa, telefonne čislo na majitela domu ktorý postavili alebo stavajú. Na tomto odpadlo dosť firiem. Další odpadli ked sme povedali že mame vlastný dozor, ktorý bude každý deň na stavbe, bude verifikovať faktury, kvalitu prace atď Veľa štastia pri výbere! enton • Včera o 23:44 diky, gabriello, aj mne viaceri odskocili, ked som sa zacal vypytovat alebo ked som sa nerozhodol hned... spanielka21 • Dnes o 06:53 Ahojte, ja tiez momentalne zhanam v Kosiciach dobru stavebnu partiu. Zatial sa mi velmi nedari, vacsinou uz maju zakazky dohodnute... :( Keby nieco, ozvem sa... Rozhodne sme mali dobru skusenost s firmou Feldom, ked sme chceli kupit pozemok, ale neviem, ako su na tom so stavbami..
Odpovedať
mám dobrú skusenost s firmou skyba ,stavby na klúč.pokuste sa ich nájst na internete
Odpovedať
aj ja mam dobru skusenost s vyssie uvedenou firmou ;-) dam aj kontakt ...
Odpovedať
Ahojte, nemohli by ste aj mne poslat kontakt na pana Skybu, posielala som mu mailom ziadost o cenovu ponuku, lebo jeho telefonne cislo som nevedla najst na internete a vobec sa mi neozyva... Velmi pekne dakujem.... :)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Mam znamych ,je to firma o 3 ludoch,zohrata partia.Maju velmi kvalitnu a peknu pracu.Lepsie ako velka frme,kde sa striedaju zamestnanci ako na pase.Ceny maju priemerne,ale da sa s nimi dohodnut,ak je to dom.Maju ale na tento rok myslim rozrobeny dom,ale nie som si isty.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?