Poznáte šikovných murárov z okolia Trenčína?

Profilova fotka
Neviete niekto o šikovnej partii murárov alebo nejakej spolahlivej stavebnej firme , ktorá by nám postavila hrubu stavbu? okolie Trenčín dakujem
Odpovedať
1
2
5
Murárov je strašne veľa aj v našom okolí, ale pýtajú strašné peniaze. Človek si preto veľmi dobre rozmyslí či im to dá za takú cenu urobiť, alebo nie. Ale inak aj moji rodičia už veľmi dlho zháňajú nejakých dobrých murárov, síce len na omietky a dlažbu, ale nejak sa nedarí. Sú buď zaneprázdnení a majú naplánované zakázky aj do budúcna, alebo pýtajú veľmi veľa a robia ešte k tomu aj nekvalitne. Už sme mali nejakú tú skúsenosť.
Odpovedať
S tehlou za akú sumu pracujú murári?
Odpovedať
to trial: no my mame viacere ponuky na murovanie z tehly....a rozum ti ostane stat..jeden povie 3.500 SK za 1 m3..neviem ci sme sa nepochopili a hovoril nam cenu aj s materialom :-N dalsia firma 1500 SK bez DPH a jedna murarska partia od Vranova nam povedala, ze muruju cca za 800 SK/ 1 m3...len skoda, ze uz nie su volni....rozptyl neskutocny...mas uz nejake konkretne ponuky?
Odpovedať
Profilova fotka
a preco neskusite 123.dopyt.sk?
Odpovedať
Profilova fotka
no treba sa hlavne pytam, co tie ceny obnasaju, lebo naozaj, jedny uvadzuju s DPH, jedny bez, potom ini s materialom, ini bez a podobne.....treba si to ucelit..... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
potom je tiez rozdiel, napr. pri zalievani zakladov betonom, ak beton robia rucne, vyjde to drahsie, ak beton pumpou, vyjde to lacnejsie...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobré ránko, my začíname práve dnes ťahať múry. Robí pre nás jeden murár + pomocník a frajer ako dopomoc, pýtajú od nás 700 sk / m3. Z vlastnej skúsenosti hovorím, že my sme problém s majstrami nemali, sami sa nám ponúkali, oslovili sme 4 partie a všetci boli ochotní a to sme od BA cca 20 km. Sme s nimi zatiaľ veľmi spokojní, lebo nám dosť poradili, napríklad aby sme nerobili keramický strop, ale z liateho betónu, čo nás výde oveľa lacnejšie. A aj nad oknami budeme šalovať. Ako som už hovorila sme s nimi plne spokojní.
Odpovedať
Ahojte, my sme dnes tiez zacali tahat mury, mame partiu troch murarov a mame s nimi dohodnuty /aj zmluvne/ taky rozpocet, aj za pracu, aj za material. Tehly sme si kupili my sami, a ostatne si oni kupuju, ale v spolupraci s nami :-) Rozpocet mamy rozvrhnuty na 4 etapy a kazda je ocenena. Stvrtu etapu /teda strechu / zvazujeme, ze nebudeme realizovat prostrednictvom nich./ Pracu mame dohodnutu na max. 270 tis./ a to tam neni strecha/ s dohodou, ze si vzdy k tomu sadneme a spiseme veci, ktore robili oni, a ktore my sami. Nemame to oceňované na m3.
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzi, a mate to nacenene od hodiny? Tak potom nech su dost rychli a nevylehuju, lebo to by sa vam tiez predrazilo....
Odpovedať
Ahojte, nepoznáte nejakého šikovného murára + pomocníka na stavbu rodinného domu v Senci? Jedná sa o stavbu od základov. Budeme staviať z porothermu.
Odpovedať
zuzisko tak 270 tisic dat murarom?????tak to teda fakt neviem za co?????sa tam budu motkat na stavbe co najdlhsie.mne jeden sikovny murar berie na hodinu 7 Eur.za hrubu stavbu sme murarovi zaplatili presne 700 Eur.teraz bude robit omietky,dlazby pyta si znovu 700 Eur.ani to zbytocne nepredlzuje ani sa tam nemotka ako slepe kura,ked treba pomaham mu a to staviame dom 12x10 aj s podkrovim.
Odpovedať
sibanka máš IP
Odpovedať
Článok sa načítava...
to ficko: tak to bud rad, ze si takeho zohnal :) a z coho staviate? ma ten murar aj nejakych pomocnikov? lebo 700 EUR za hrubu stavbu...u nas v okoli beru murarske partie len za prerobenie kupelnoveho jadra v byte cca 1500 EUR a tam s averu pri omietkach a obkladoch nejako extra nenarobia..
Odpovedať
tak staviame z tehly Heluz brusena,to je radost robit,ziadna extra makacka,presny material a ak je murar sikovny,nema to v hlave vykradnute a nedrzi sa hesla malta to dotiahne tak sa skutocne nenarobi a nerobi to neskutocne vela hodin.nuz ale treba si vsetko premysliet odsledovat atd.
Odpovedať
Ďakujem za kontakty
Odpovedať
Profilova fotka
Nepoznate nejakych sikovnych murarov na stavbu domu od zakladov v okoli Košic?Nemate nejake kontakty?Prosim napiste ak niekto ma aj referencie na nich.Dakujem ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Nepoznate partiu murarov na hrubu stavbu domu v okrese Senec ?? prosim o kontakty a ak mate aj referencie na nich. vdaka
Odpovedať
Ja sa tiež chcem spýtať, nepoznáte šikovného murára v okolí Šamorína, Dunajskej Lužnej?
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež prosim o kontakt na murara v okoli Ba na domurovanie priečok a pod. Idealne, ak je overeny, schopny a za robotu si nezapyta majetok ;) Dakujem!
Odpovedať
nám murár robil za 10 eur na hodinu a už aj to bola horibilná suma, nie ešte 270 tis. :-S to už jeprestrelené, nie? to by bol potom každý murárom pre takéto zárobky. štandard je podla okolia a kraja od 6 do 12 eur na hod/ a to ich aj tak zväčša treba naháňať aby čas zbytočne nenaťahovali a robili kvalitne.
Odpovedať
s murarmi je treba sa vzdy jednat o cene za m3 alebo m2. Tak ste si vyzdy isty cenou. Keby som bol plateny v praci hodinovo ja, tak tu budem aj od rana do vecera ak mi to zaplatia. Ale ked som plateny od vykonu, snezim sa urobit co najviac, nech mam co najskor pokoj.
Odpovedať
Profilova fotka
@ficko - to ako chces povedat, ze jeden murar vam postavi cely dom, vratane zakladov (hruba stavba) za 700€? To je uuuuplne nerealne podla mna. Neviem ci to stavia sam, bolo by to mozne ak by ich bolo ovela viac ako 1 a pre kazdeho 700€...Ale aj tak...Nevylozil si si to nahodou zle? Ved ak to robi sam a namaka sa na tom ako blazon, tak 700€ za priblizne 4 mesiace to je hlupost...Vychadza to ani nie 200€ mesacna mzda pre neho...pokial to bude robit SAM 4 mesiace...A to ti za tolko nikto robit nebude...
Odpovedať
Profilova fotka
ficko...este raz som to pocitala ako pises: berie 7€ na hodinu a za 700€ vam postavi celu hrubu stavbu (aj zaklady pocitam) ...no a vychadza mi to ze za sto hodin vam postavi ten velmi sikovny murar cely dom...Ak by robil 12h. denne, mal by to stihnut za 8 dni....Prepac, ale to je naozaj nerealne....uplne...My sice platime nasich podla ponuky za stavbu ako celok, ale ak pride nieco necakane, beru 6€ za hodinu....a su tiez sikovni.... :-)
Odpovedať
Ahojte, tiež hľadám nejakých murárov. Začínam stavať takú chalúpku v Štiavnici. Aká cena je taká normálna za m2, alebo m3?. Ďakujem
Odpovedať
ahojte ja hladam tiez murarov v Presove a okoli
Odpovedať
ficko ti tu pises ze kolko davaju iny murarom a od teba pyta 7eur na hodinu haha dovidenia si komicky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no mne naposledy murar /obkladač/ zobral za 5 dni a robil mi klasicku kupelku /obklad/ rovných 800€ Takže sme sa zhodli s mm že ked raz budeme mať syna žiadna maturita ani výška synak pôjde za murára ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
U mňa zasa postavili hrubu stavbu ,teda obv.mur,a priečky za 3 dni štyria a stalo ma to 1240 eur,plateni boli od m3,ja som spokojny. Dohoda bola 15 eur kubik. Dom je bungalov 12x15. :-)
Odpovedať
@ivanb a z coho si staval? to mas velmi dobru cenu. nam povedala jedna partia na kubik 20-22eur - tehla s lepidlom. no mne sa to zda dost vela, mame tiez dost vela kubikov.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme stavali z Heluzu 44 , nič som nerobil,všetko oni. Ak nieje velky dom dá sa aj 20-22 eur,to nieje vela,mal som ponuky aj na 5000 eur za vytiahnutie murov, to je už vela.
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?