Porotherm asistencia pri založení prvého radu

Vyuzili ste niekto tuto sluzbu? Ako to prebiehalo? Co vsetko ste museli mat zabezpecene pred prichodom technika? Moji murari (vo fachu su uz 20 rokov) ma presviedcaju, ze ho nie je potrebne volat, ze to zvladnu sami. Neviem, mam pochybnosti. Pouzivaju len klasicku hadicovu vodovahu. Myslite, ze im tento "nastroj" bude stacit?
Odpovedať
nam robili murari komplet aj so zalozenim prveho radu akurat pouzivaju striedavo rotacny laser a nivelak.. mame heluz....ta hadicova vodovaha je uz zastarala,ale ucel asi splni...
Odpovedať
My sme chceli tiež tu službu, ale bola k dispozici až o 2 týždne neskor, tak murár nám založil prvý rad, len s vodováhou,bez niveláka. Myslím že je to v pohode.
Odpovedať
šikovní murári to zvládnu...
Odpovedať
Ak je to pod presnú tehlu tak by som neriskoval. Ta sluzba je super, prisiel chalan a murovaciu maltu vyrovnal pod vsetky nosne steny. Kedze casovo sa to nedalo za den stihnut zalozit aj prvym radom tehal, tak tie som na druhy den v pohode nalepil lepidlom na pripravene lozko. Pasy ale dokonale vyskovo na mm presne v celej dlzke zvladol sam vyrovnat. Ked nam chybalo par vriec tak nam ich este autom doviezol. mal laserovy nivelak.
Odpovedať
@sprite001 nechaj to kludne na murarov.. aj mne zakladali len vodovahou a slajvahou je to presne.. na 11tich radoch som mal rozdiel + - 0,5 cm..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?