Porotherm 30 Profi

Ahojte ;-) ako som si všimla tak táto téma je tu veľmi populárna. Potrebovali by sme poradiť: Vybrali sme si na výstavbu obvodových múrov Porotherm 30 Profi (spájanie lepiacou maltou) a následne to chceme zatepliť. Určite nezvažujeme polystyrén! Viete nám odporučiť alternatívnu možnosť zateplenie? Koľko centimetrové zateplenie minimálne potrebujeme? Projekt prikladám nižšie. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
ak máš projekt musíš mať tepelnotechnický posudok. Projektantovi to musí do A1, a tep. odpor steny podľa normy. Na 30ku myslím že 10 cm stačí aby si splnila normu te. odporu steny, ale pod 15 by som nešiel, ale či to stačí na A1 to vie len projektant. A ešte výpočet rosného bodu.
Odpovedať
@vanesa13 izolacie dajte zo slamy, pripadne kacacieho peria a minimalne 1548 cm hrubky, menej urcite nie! /Joke/ To ako vazne ocakavas, ze ti tu niekto z brucha a tvojho planiku vyrata tepelne straty objektu? A este aj zdarma a navrhne na zaklade neho hrubku a material zateplenia? 8-( Idem si zajtra kupit Porsche Carrera GT, vies mi prosim povedat, kolko si mam mesacne nachystat na benzin?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?