Popraskané tehly Wienerberger - neuznaná reklamácia

Milý stavitelia, poradíte? Táto firma nám predala a doviezla tehly porotherm profi 25, na každej tehle sú hlboké pukliny. Po reklamácii prišli na obhliadku špecialisti a reklamáciu zamietli. Nemáte s tým niekto podobnú skúsenosť? Moc by ste pomohli.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Musia to dať písomne . Potom môžete reklamáciu posunúť na obchodnú inšpekciu. Všetko to však trvá dlho a týto prašivý šmejdi s tým rátajú. Wierberger je totálny bordel nikomu to neodporúčam kupovať.
Odpovedať
Nesuhlasim vobec s tym, ze od nich tehly su bordel! My sme stavali tehlovy dom, tehlu sme brali taktiez priamo od nich a vsetky tehly boli v poriadku. Mozno oni za to ani nemozu, mozno za to moze sofer, ktory vam tehlu doviezol. A ked vam neuznali reklamaciu, tak asi az tak vazne poskodene neboli, ze by sa s nimi nedalo robit.
Odpovedať
@mesarosanton dakujem velmi pekne za odpoved. To je ten najvecsi pruser, ze taka reklamacia trva aj pol roka aj dlhsie, ledva sme zohnali firmu a ta teda pol roka na nase tehly cakat nebude.
Odpovedať
@d_benka Dakujem ak vam za reakciu :-) Mozno za to nemozu.. ale zeby kazda jedna mohla byt popraskana? To by sa asi nestalo prevozom. Da sa s nimi robit, ale ved to mala byt prva trieda.. za to sme aj zaplatili..
Odpovedať
Profilova fotka
@d_benka Ja som v stavebníctve 30 rokov a kvalitný wierberger som videl len na obrázkoch a v Rakúsku. Tu tý šmejdi predávajú len bordel a nepodarky.
Odpovedať
@iffka2002 nemáte náhodou fotku tých prasklín na tehlách?
Odpovedať
Profilova fotka
treba foto.inač ja mám Briterm a tiež majú popraskané rebrá . Nie každá tehla,ale nájdu sa.
Odpovedať
@igorkoo @miroslav33 dakujem vam za reakciu, prikladam par foto.. co si o tom myslite?
Odpovedať
@iffka2002 toto podľa mňa vyzerá ako normálna tehla, tie praskliny sú na niektorých kusoch výraznejšie, na iných menej ale o ich pevnosť v tlaku nemusíte mať obavy. Naše tehly boli z Heluzu a vyzerali rovnako ako tie Vaše
Odpovedať
@miroslav33 naozaj? to rada pocujem.. ;-)
Odpovedať
@iffka2002 tie praskliny sú vlastnosťou, nie chybou. Pred kúpou tehál som obehal stavebniny aby som videl tehly od rôznych výrobcov a verte mi že všetky vyzerajú takto. Ešte budete nadávať keď do nich budete sekať odpady a vodu :)
Odpovedať
@miroslav33 praskliny su vlastnostou tehly :-D ty by si snad vedel aj ho*no popisat ako lahodny dezert
Odpovedať
Článok sa načítava...
@gashtaan tak mi nájdi 1 tehlu, kde nie sú žiadne praskliny na rebrách a ja ti ju vymením za lahodný dezert :)
Odpovedať
@gashtaan a mimochodom, koľko tehál prešlo tvojimi rukami keď máš dom z veloxu? :)
Odpovedať
muz dnes obehal vsetky stavebniny v ba, a vsade boli taketo tehly z tejto firmy. takze asi je to marny boj.
Odpovedať
Profilova fotka
@iffka2002 presne také praskliny mám aj ja. Ale to bude asi v poriadku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@iffka2002 Mame skusenosti rovnake. Ale navyse praskliny z vonkajsich stran teha. Foto vid iny post. V case ked som to riesil som presiel mnozstvo rozostavanych domov a nikde som tak velmi popraskane tehly nevidel. Stat sa moze ale nepriznanie si chyby vyrobcom a neuznanie reklamacie je mozne len na Slovensku a tak sa aj Wienerberger sprava. Zakaznik na poslednom mieste. http://www.modrastrecha.sk/forum/obvo...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň pán panak, vôbec nie je pravda to, že zákazník je na poslednom mieste. Práve naopak, zákazník je na prvom mieste u nás!
Odpovedať
@wienerberger Výborne, len pokračuj v takýchto bezobsažných príspevkoch..nevyjadruj sa k prasklinám, ktoré tu riešia, ale rieš panaka. Podľa tvojich expertných marketingových schopností si rozumní ľudia aspoň urobia lepšiu predstavu o kvalite výrobku a o tom ako budú na prvom mieste, ak budú riešiť problém s touto firmou.
Odpovedať
@wienerberger Bohuzial nie je. Take veci sa dokazuju skutkom nie napisanim vety na fore.
Odpovedať
Profilova fotka
Mrzí nás Vaša skúsenosť, každopádne každá jedna opravnená reklamácia je z našej strany uznaná.
Odpovedať
@wienerberger To je vas nazor s ktorym bohuzial vela zakaznikov nesuhlasi. To ze ste vy zhodnotili reklamaciu ako neopravnenu a ze ludia nemaju chut sa tahat po Slovenskych sudoch kde sa neda domoct spravodlivosti desiatky rokov a platit sudnych znalcov ktori by vase popraskane tehly odborne posudili neznamena ze nedodavate zakaznikom ocividne dopraskane tehly po vonjaksom obvode a nie len v rebrach. Dodavate a vyhlasujete v odovodneni zamietnutia reklamcie ze to je normalne. To je ako keby Vam predali nove auto a poskrabanym lakom a tvrdili ze motor funguje a na jazdne vlastnosti to nema vplyv. Som zvedavy ako dlho by taka automobilka prezila. Na nase nestastie Vam sa to dari. PS: Skuste nejake skolenie ako komunikovat s nespokojnym zakaznikom na internete. Urcite sa priucite. Marketing neznamena len ze si zaplatite PRO ucet.
Odpovedať
Ja som staval z Porotherm 44 Ti Profi. To bola katastrofa. Mal som 40 paliet tehál a z toho bolo veľa odpadu. Aj prišli reklamovať, vyreklamovali mi dve palety. Ale tehla bola krehká popraskaná a po rozbalení na palete sa rozpadala. Viac by som z tehly nestaval.
Odpovedať
Chlapi vy sa musíte riadne nudiť, keď tu dookola riešite tie isté veci, ktoré ste už dávno s firmou prebrali.
Odpovedať
@akamko pravda, pravda.... keby "firma" zbytocne neotvarala davno zabudnute temy kde sa riesi zla kvalita ich produktov po mesiaci zbytocnym komentom typu "sme radi, že ste sa rozhodli pre... bla bla" tak to je davno zabudnuta vec.
Odpovedať
Ale tu predsa nič v takom štýle od nich nevidím, ale to je jedno, mne to je šuma fuk.
Odpovedať
@akamko par postov dozadu mas link na temu kde to pise. Na to ze ti to je suma fuk sa k tomu dost vyjadrujes a zivis temu pri zivote ;-)
Odpovedať
Už sa teda vyjadrovať nebudem, lebo aj tak vidím, že to tu za nič nestojí. Maj sa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Môžem potvrdiť že tie tehly od nich sú šmejd, staviam zo 44 eko profi, ale je to totálna katastrofa, také tehly nemali opustiť výrobný závod. Reklamoval som polovicu tehál to je asi 10 paliet... najskôr že to je jasné že mi to vyreklamujú a môžem si objednať chýbajúce tehly a zlé mám vyhodiť... po 10 dňoch mi píše že vraj mám tie palety nafotiť na kope a že sa na ne príde pozrieť.... tehly som vyhodil načo by mi tam asi mesiac zavadzali... Takze ich prístup k zákazníkovi je unikátny a asi mi to ani nevyreklamujú Rozmýšľam že to dostaviam z inou firmou
Odpovedať
@pajto212 kde konkretne si kupoval tehly?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?