Majstri z Poľska na stavbu domu - máte skúsenosť?

Mate niekto osobnu skusenost s vystavbou hrubej stavby nejakymi majstrami z POLSKA ? ( ytong lambda / porfix plus)
Odpovedať
Ako to budeš potom reklamovať?
Odpovedať
Profilova fotka
@devices sesternici stavali cely dom na kluc poliaci a su maximalne spokojny. :-) Sestram robili strechu, kurenie aj poter a tiez si chvalia dobru a rychlu robotu. Nam napriklad dnes doviezli krov z polska 250KM od nas a susedia hned povychadzali ,ze odkial je to drevo,ze je dobre namorene a pan co nam ho vykladal tiez chvalil, ze este tak dobre namorene drevo nevydel. Asi zalezi na koho clovek natrafi :-)
Odpovedať
Reklamovat? Tak myslim ze ked bude kvalitny stavby veduci ( slovak) tak si to odlseduje hned od zaciatku ci nie su krive mury atd .... ytong na slovensku je pravdepodobny rovnako ako v polsku ... avsak samozrejme budem kupovat u nas :) @lucymk ... vies mi poslat nejaky kontakt na tych poliakov ?
Odpovedať
Profilova fotka
@devices samozrejme mozem zistit a poslat do ip,ale teraz na ktorych poliakov?co robili sesternici,alebo sestram strechu,alebo vodu a kurenie,alebo poter? Ja mam len na tych co nam doviezli krov ,ale urcite si dame robyt aj vodu,kurenie a poter u poliakov :-)
Odpovedať
@lucymk jedna sa mi hlavne o tych co robili hrubu stavbu ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@lucymk S odstupom času sú stále spokojní so stavbou? Mohla by som Ťa poprosiť poslať do IP kontakt na Poliakov, ktorí stavali dom na kľúč? Ďakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@ijanka27 ahoj.Domček staviali sesternici zatiaľ sa nesťažuje.Kontakt by som rada poslala,ale že číslo už maju zmenené kvoli tomu že maju toho strašne veľa :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@lucymk Ahoj, tiez ma zaujima polska firma vo sesternici stavala dom na kluc. Prosim o kontakt. Vopred dakujem a prajem pekny den. Zuzana
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@mucha999 aj ja by som poprosila o kontakt na firmu co stavala na kluc
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?