Obvodové múry

Koľko stojí výstavba obvodových múrov?Z Ytongu alebo z Porothermu by cena mohla byť rovnaká? Priečky je lepšie zviazať alebo oddilatovať od obvodových múrov? Prosím poraďte.
Odpovedať
výstavba múrov stojí od 20 do 30 EUR na kubík. Keď tak pozerám na tie otázky, nedá sa mi nespýtať: to budeš stavať sám? nechceš zavolať niekoho kto, sa v tom vyzná? alebo je to na kontrolu robotníkov? :-) ak to druhé tak samozrejme že sa kotvia (a už pár rokov nie roxormi-aj keď v tom by som až taký problém nevidel)
Odpovedať
@slavoslav díky za odpoveď,ale môžeš napísať kedy 20eur a kedy 30 ? To nie je malý rozdiel. Robotníkov kontrolovať nechcem,skôr projektanta.
Odpovedať
@vivan to závisí od regiónu, množstva práce a konkrétnej partie. Nedá sa to konkretizovať. ak zoženieš za 20, dobre je ak za 25, ešte sa dá, a za 30 už sú drahí. ak budeš mať projekt pre stavebné povolenie tak takéto detaily tam asi nenájdeš.
Odpovedať
z ytongu staviame lacnejsie...je to rychle, ciste, presne. pri tehla...najma ak nie je brusena pytame viac. na konkretne ceny bysom vsak musel vidiet projekt a lokalitu.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav @vivan ale daj si pozor lebo niektory si radi uctuju mimo kubikov aj ine veci a to ti nezvyknu povedat ;-) napr. spalety, rezania, prenasanie tehal atd. je tam toho dost...
Odpovedať
švagrovi akurat stavaju chalupu dvaja murari poviem ti takych majstrov som dlho nevidel keby si chcel pridi pozriet mozno sa s nimi priamo dohodneš daj vedieť len tolko možem poradit 20 km od topolcian
Odpovedať
Profilova fotka
@vivan serus, z mojej vlastnej skusenosti ti mozem poradit majstrov na stavanie z YTONGU... pozri moj album a vsetko ti bude jasne.... nemaju konkurenciu .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?