Nazory na projekt

Poprosim vas o nazor na tento projekt je to bungalov s obytnym podkrovim. Chceme mensi dom nie velky rozlohou ale chyba nam 1 izba. Poschodovy nechceme preto toto riesenie....
Odpovedať
@ggaabbrriieellkkaa Dobré by bolo dať popis miestností, takto nevieme, kde sú izby, kde je technická, kde je vstup do domu. Je tam viac dverí do domu. A čo je tá miestnosť na ľavej časti domu v strede? Nemá dvere. Dom má 5 izieb vrátane obývačky. Koľko izieb potrebujete? Myslel som si, že bungalov je len prízemný dom bez poschodia či podkrovia. A toto už nie je malý dom.
Odpovedať
aka je vyska stropu na tom poschodi?
Odpovedať

Odpovedať
@chrobak7 dom ma dole len 3 izby s obyvackou pridala som foto s popisom....
Odpovedať
@ggaabbrriieellkkaa Ak je vchod zo severu, potom je to pekný projekt. Len by som v obývačke rohové okno nahradil veľkým južným presklením. Chcelo by to ešte pôdorys s nábytkom, aby sa doladili detaily, inak super ;-)
Odpovedať
@ggaabbrriieellkkaa bungalov s obytnym podkrovim nejestvuje. bungalov je prizemny dom. obytne podkrovie = poschodovy dom. tie schody budete preklinat vzdy, ked budete chciet nieco stahovat. budete mat rekuperaciu? ak nie, spalna nesplna pri beznej svetlej vyske (2,7m) STN hygienu. uz som to pisal x-krat. zachod hned vedla vstupnych dveri bude mat za nasledok roznasanie bordelu z topanok z vonkajska po dome.
Odpovedať
Prekopat schody. Tocite schodiste je dobre akurat ako filmova dekoracia, inac je to uplne a celkom o hubu, nohy alebo cokolvek ine... V obyvacke nemate kde dat TV alebo si ju zatarasite gaucom postavenym v priestore V jedalni budete kluckovat okolo stola na terasu? Za mna dost nestastny projekt, kde by sam autor asi byvat nechcel
Odpovedať
ja tiez cakam na projekt svojho domu ale mne sa zdaju izby male...utekam z bytu kde mam izby 10m2 a je to ako ZOO..vsetko na jednej kope..ako pozeram izby mate 10,3 +11,3 +11,3..neviem neviem..ja by som ich urcite spravil kazdu jednu aspon 13-14m2..ale to je asi len moj nazor.. na druhej strane pracovna?? kto v dnesnej dobe si bude dobrovolne nosit pracu domov..ja osobne by som bol rad kebyze uz doma pracovat nemusim..ved preto staviam dom..aby som sa venoval rodine, zahrade, domu a podobne...uzival zivoz nie len prezival :) praca ,spat, praca,spat,praca, spat samozrejme len moj nazor :) mozno som flakac a vy vsetci workoholici :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?