Návrh pôdorysu domu.

Ahojte, čo poviete na návrh pôdorysu domu? To zrezanie musí byť kvôli tvaru pozemku, vchod tiež musí byť tam kde aj s tým výrezom, kvôli vzdialenosti od suseda a ešte sme aj limitovaní šírkou pozemku. Uvítala by som návrhy ako rozložiť kuchyňu s jedálňou, zdá sa mi, že takto sa mi tam moc nezmestí jed. stôl a to by som ho chcela mať ešte väčší. Ďakujem :)
Odpovedať
@deniska12345 prvé čo som si všimol je okno za posteľou v spálni. Okno vo wc pri vstupe by som tiež zrusíl, aj bidet je tam zbytočný, radšej dať do kupelne. Zmenšil by som tým pádom wc, posunul vstupné dvere o 50-60cm bližšie k stlpu, aby som tak zväčšil zadverie. V kuchyni skrátil barovy pult, pravý roh zrušil, aby sa zmestil väčší stôl. Varnu dosku nedajte do rohu. Zastavte sa v kuchynskom Štúdiu, zadarmo vám navrhnú kuchyňu, lebo co projektant nakreslil, je úplne od veci.
Odpovedať
@deniska12345 a este krb, bude iba biokrb? Lebo klasický takto pri sedacke a bez komina ;-)
Odpovedať
@deniska12345 to male WC by som dala tam, kde je teraz technicka a technicku by som spojila so spajzou, aj ked teda, mne by okno vo WC chybalo.. Dvere do tej spajze by som presunula na tu vedlajsiu stenu a kuchynsku linku predlzila.. Barovy pult by som uplne zrusila, zbytocnost.. A ak chces viac miesta pre stol, tak by som trochu ubrala z linky na tej strane pri stole..
Odpovedať
architektovi,ktory da do podorysu rod.domu jedalensky stol s velkostou cca 120x80cm a este k nemu da 6 stoliciek, by som zobral diplom
Odpovedať
zvacsit zadverie na ukor okna do pohotovostneho wcka. Namiesto bidetu by som tam dal radsej maly sprchac. Bidet presunul do kupelne ... co sa tyka tej spajze vedla kuchyne, videl som perfektne riesenie, kde vchod do spajze je sucastou kuchynskej linky ( na prvy pohlad to vyzera ako potravinova skrinka a za nou spajza ).Usetreny priestor mozete zobrat z KL na opacnej strane a zvacsit stol... krb vedla sedacky?
Odpovedať
Satnik zmensit a urobit este jednu skrinu vo vstupe. a zrusit v nom okno,dat presklenne dvere. Bidet spojit s weckom 2v1 a daj tam sprchac, deti ti budu vdacne az budu mat 11+ Kuchynu treba celu prekopat, maly jedalensky stol ktory navyse zavadzia pri chodeni na terasu z kuchyne. Na stenu kde je spajzka dat velke skrine so skrytym vstupom do spajzky, Bar zrusit a stol posunut. To je taky prvy napad z kuchynou, trebalo by si nad nu poriadne sadnut a popremyslat.
Odpovedať
@junior40 dakujem za nazor :) preco by si varnu dosku nedaval do rohu? krb nakoniec nebude pri sedacke, dame ho tam, kde je teraz barove sedenie.
Odpovedať
@akvi dobry napad vymenit WC s technickou, ale zevraj si do technickej chceme odkladat bicykle :) Barovy pult zrusime a dame tam krb. Dvere do spajzky necham z kuchyne, aby som to mala blizko.
Odpovedať
@realistanr preco?
Odpovedať
@maroz19 dakujem za nazor. S obvodovymi murmi nemozeme hybat, kvoli vzdialenosti od susedovho domu. Namiesto bidetu dame maly sprchac - dobry napad a tiez je super napad tie schovane dvere do spajzky, Krb nebude vedla sedacky, dame ho namiesto baroveho sedenia a tym padom sa mu nebudeme musiet prisposobovat pri kupe sedacky.
Odpovedať
@atlaska dakujem za nazor :) popremyslam nad zvacsenim vstupu na ukor satnika - ma to nieco do seba, bundy a pod mozu byt cely rok v chodbe a nebudem ich musiet premiestnovat cez cely dom niekolkokrat do roka. Namiesto bidetu dame sprchac. kuchynu musim celu prekopat, chcela by som este vacsi stol, aspon pre 8 ludi, tak to musim nejako vymysliet.
Odpovedať
barovy pult je uplna chujovina podla mna....ved mam stol tak si sadnem tam....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@deniska12345 ja by som to zádverie riadne zväčšila tie okna tam obe uberajú miesto a dať tam poriadne úložné priestory, topánky, tašky, kabáty, rukavice vela toho bude. V spálni to okno za posteľou určite zrušiť. Co tak obývačku prerobiť nasledovne: velikánsky jedálenský stol dať namiesto baroveho pultu. To presklenie z obývačky premiestniť ku tomu v jedálni a mas veľkú sklenenú plochu. Pri tej sedačke okno a krb su podla mna nie moc dobre. Sedačku otočiť do priestoru a dať na jednu plnú stenu krb a na druhu ( namiesto pôvodného okna ) TV. Ku krbu ti vlezie aj lenoska a mas vela sedenia. Kuchyňu- varic nie do rohu, chladničku a rúry do vysokých skríň na stenu. Umývadlo tak aby batéria nebola v okne a blízko horných skriniek.
Odpovedať
@bambula626 okno za postel dal iba projektant, rozlozenie okien budeme este menit: Zadverie zvacsim na ukor satnika a dam tam roldor aj tam, kde je teraz navrhnute okno. Obyvacku a kuchynu som prerobila priblizne, ako si napisala a pozdava sa mi to, dobry napad :) Varic preco nie do rohu? Umyvadlo by preco nemalo byt v okne?
Odpovedať
Profilova fotka
@deniska12345 iba batéria nech nezavadzia pri otváraní okna. Varič v rohu je neprakticky, keď je do roviny, môžeš si posúvať hrnce doľava doprava bez námahy. Neviem aky planujes ale ja mam indukciu 80 Cm širokú a je to velmi pohodlne, 6 varnych miest. Dosku mam zulu a nemusím rozmýšľať,ci možem horúce položiť alebo nie. Mam to v albume. Aj do RD bude čierna Zula ale trochu iný vzor...to sedenie pri stole by som otočila pozdĺžne nechti to nezavadzia v kuchyni. Vysoké skrine len na jednu stenu. Sedenie hranate nech ti vytvorí písmeno U, pri kozube moze byt otoman alebo lenoska....alebo si daj okolo kozubu lavicu z pravej, ľavej strany.... Tých okien v obývačke nedaj priveľa aby ti to nevadilo na TV. Skor by som rozšírila to terasove...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?