Murovanie svojpomocne

Čaute chcel by som sa spýtať jednú vec..deku som si urobil svojpomocne za cca mesiac (70m2 2rady dt atd..) tvrda svojpomoc. Koľko by mi trvalo podľa vás postavenie hrubej stavby ? Strechu riešim dodávateľsky na kľúč stavba ma rozmer len 5.9x6.6 takže jeden rád má cca +-50tvárnic. Strop je montovaný premaco..budem pracovať každý deň 4-5 hod a sobotu nedelu budeme traja cele dni. Viem že je to veľký oriešok ale čo som mal dohosnutých stavbárov tak vošli im dotoho ďalšie stavby a nechcem nejakých fušérov.. 40m2 nieje velky dom či?
Odpovedať
Ešte som zabudol ataviam z porfix 300mm pdk a betón bude všetko z betonárky žiadne ručne miešanie..
Odpovedať
@maros173 40m2 Nie je dom ale chatka alebo garaz. Nerob si z toho stres, ak zacnes v pondelok tak v nedelu uz budes s kamaratmi varit gulas a nie stavat stenu.
Odpovedať
@17juraj17 ale sam budem robit az cez vikend budeme traja :) davam tomu 2 mesiace..stroj je jednoduchy a armaturu aom viazal na deku..
Odpovedať
Profilova fotka
@maros173 ked chces pre predstavu pozri moj album mam tam aj hodiny napisane, no dom ma 165 m2 a obvod 57 metrov,, som amater, vsetko robim prvy krat
Odpovedať
3.7. mi ytongmistr založil rohy. 12.8. jsem měl dozděno. 31.8. jsem vylil věnec. Vše včetně šalování, vázání železa a pod. jsem dělal sám nebo se synem. Stavím poprvé a nijak jsem nechvátal. 130 m2 a dvě nosné zdi středem.
Odpovedať
Tak ja budem mat 40m2 ale dvojposchodovy !:) snad to zvladnem..fakt to nieje velke..
Odpovedať
@maros173 zahradny domcek 6x9m som s rodicmi vymuroval z MBT za 2 tyzdne. Najdlhsie trvalo hranie sa s vodovahou koli murovaniu na maltu.
Odpovedať
Tak prvy rad mi slubili ze mi zalozia a potom sa asi s tym popasujem sam :) prinajhorsom dakoho zavolam ked mi to nepoide..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?