Montovany keramicky dom

Co hovorite na takyto material pre stavbu domu, cenovo to vychadza velmi dobre, mate s tym nejake skusenosti?
Odpovedať
@misekcs Je to lepšie ako montovaný drevený. Cenovo aj kvalitnou. Vybral si si dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Keramicky? Liaporove prefabrikaty? Ak ano tak to je v pohode
Odpovedať
alebo este ma zaujima PROKONCEPT, a firma http://www.cskoncept.sk/ , pozemok mame v oblasti s podzemnymi vodami, tak mohlo by to byt zaujimave.
Odpovedať
@misekcs zdravím, rovnako aj ja sa zaujímam o výstavbu keramického domu, pozemok mám..zaujímalo by ma či má niekto viac skúsenosti s takýmto typom výstavby, konkrétne dlžka výstavby, cena za m2, hodnota stavby, firma ktorú viete doporučiť..kedže sa jedná o montovaný dom. Zvažovali sme aj drevostabu - časovo menej náročnú oproti murovanému domu, ale tam nás odrádza hodnota/nehodnota domu.( týmto sa nechcem nikoho dotknúť). Chceme dom na podnikanie, čiže otázka budúcnosti je nejasná a ak by sme boli nútení v budúcnosti dom predať, pri tej drevostavbe nie som si istý..dakujem za info
Odpovedať
najprv som sa zaujimal o keramicky dom, ale malo informacii su, potom som nasiel tento prokoncept, tiez zaujimava moznost stavby domu, co som cital, je to tak isto rychle, len opat, informacii a skusenosti maaaalo, skuste sa pozriet na ich stranku, ci vas to zaujme a pohladat po internete, mozno nieco najdete co ja som nenasiel
Odpovedať
dakujem, pozrel som, vyzerá to dobre, ľahko a jednoducho, rôzne hrúbky tvárnic, bez zateplenia,hmm - zvládli by sme aj svojpomocne.. no našiel som taktiež veľmi málo info o tom, ale dobrých, zaujímala by ma cena.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
je nejaka seriozna firma na Slovensku co stavia z tohoto materialu? - Liaporove prefabrikaty ma niekto skusenosti so stavbou z tohoto materialu?
Odpovedať
Čo hovoríte na stavbu murovaného dreveného domu?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@misekcs ako nakoniec riesis vystavbu? Siel si do Keramickeho domu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
nie nakoniec tehla klasika
Odpovedať
@misekcs a mozem sa spytat, preco prave toto rozhodnutie? Lebo s manželom velmi zvazujeme keramický dom, tal by ma zaujimalo, ci ta odradilo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Uz sa nepamatam presne ale asi to ze je tazko najst serioznu firmu, malo skusenosti na trhu a nechceme byt mi co budeme testovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?