Máte skúsenosť s polskými tehlami Thermorex?

Prosim Vas, staval niekto uz t zehal Thermorex, ktore sa dovazaju z Polska? Nevieme sa rozhodnut, ci stavat z overeneho Porfixu, alebo Thermorexu. Rozdiel na cene nam robi az 70 tisic.Co je dost. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
Nebude ten rozdiel v cene adekvátny kvalite? Mne to raz nejde do hlavy ako môžu byť také vysoké rozdiely v cene. :-.
Odpovedať
Neviem dodog, podla mna rozdiely v cene su teraz "normalne", staci pozriet ten isty produkt v SR a v Polsku, ci v Madarsku. Kvalita je ta ista, len trhove podmienky su ine.
Odpovedať
Môže to tak byť.Mne sa to len akosi nezdá, že by náklady na výrobu nejakého tovaru boli také rozdielne?Alebo sú naši obchodníci takí ... Ja som staval jeden dom z maďarských tehál no keď sme to omietali tak sme mali dosť.Podotýkam že to boli asi tri roky nazad. Cez víkend sme montovali na altánok maďarský lexan a bol "iný" ako ten náš. Ale zase slov. cena bola 25 000,-Korún a maďarská 14000 korún. Vzdialenosť medzi stavebninami cca 20 kilometrov.Takže fakt sa asi oplatí nakupovať v zahraničí.
Odpovedať
Ano, nasi obchodnici su taki... Ten isty slovensky vyrobok sme nasli ovela lacnejsie v Madarsku, a na otazku, ako to robia sme sa dozvedeli, ze im ten produkt tak lacno predava slovensky vyrobca... ivanka282, ak ma ten Thermorex europsky certifikat tak podla mna by nemal byt velky problem ;-)
Odpovedať
Dakujem za nazory. Budeme sa musiet velmi rychlo rozhodnut, lebo vraj od 15-teho maja idú hore viacere materialy.
Odpovedať
Ahoj ivanka odkiaľ máš info že od 15 mája ide materiál hore my chceme tiež stavať a materiál ešte nemáme a tiež sa chystáme do Poľska.
Odpovedať
POvedal nam to jeden nas dobry znamy, ktory robi v stavebninach A tento fakt uz mi povedalo viacej ludi. :-(
Odpovedať
na tie cenové rozdieli by som povedal len jedno značkové tenisky v Anglicku stoja 1200 a u nás tie isté 3600, potom nech mi niekto hovorí o kvalite a rovnaké je to i so stavebným materiálom, prosto naši obchodníci už nevedia od rozkoše akú by si nahodli maržu aby čo najrýchlejšie zbohalti,
Odpovedať
Zaklady mame vybetonovane, prave chceme poriesit murivo, co mam info zo stavebnin, materialy (akcie) by mali trvat do konca maja. (myslim porotherm). neviem sa stale rozhodnut ci Ytong lambda alebo porotherm profi 40. Este v zime som chcel ist na ytong , ale momentalne zlavy az 45% na porotherm mi robia rozdiel na celej stavbe cca 80 tis. A to je dost. Viem ze na omietky, pracnost a ine zalezitosti sa mi rozdiel zmensi, no neviem sa rozhodnut.....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?