Mám hrubú stavbu. Ako a čím pokračovať ďalej?

chcem sa spytat, kem mam hrudu stavbu na komplet hotovu, ako pokracovat?? co najskor-podlahove kurenie, ci vnutornu omietku alebo zateplenie stropu? dakujem
Odpovedať
@stavajsnami ale nerad blbosti @pajac23 urob vsetky instalacie, potom vsetky mokre procesy a nakoniec zatepli strop a sadrokarton ....vsetka vlhkost by nasala vata a tym by stratila svoje izolacne vlastnosti
Odpovedať
@stano8 presne tak, instalacie ,omietky , potery, potom izolaciu a sadrokartony..
Odpovedať
Suhlas s kolegami hore. Mokre procesy najskor. Ked uz kvoli nicomu inemu, tak aspon kvoli tomu, aky neporiadok zostane po omietkach. A je jednoduchsie ocistit zaschnutu omietku z betonu alebo hydroizolacie ako z hotoveho poteru. Vlhkost z omietok sa tiez lepsie odvetra postupne cez nezatepleny strop ako kvoli tomu vetrat narazovo x krat denne.
Odpovedať
V akom poradi idu napr vsetky materialy za sebou? Co sa tyka zateplenia podlahy, obv. muriva aj stropu ? Som uplny laik a rad by som vedel co najviac nakolko sa chystam na Ned.
Odpovedať
U mna podlaha najskor, poriadne vysusit poter. Potom strop a parozabrana. Fasadna izolacia nakoniec. @danifedor
Odpovedať
a este nieco, da sa nieco stoho robit aj teraz ked mrzne?
Odpovedať
@pajac23 co sa izolacii tyka, tak podlaha aj strop by mali byt bez problemov. Mokre procesy by som radsej odlozil. Ale @antonmesaros by vedel povedat odbornejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@danifedor Môže sa to líšiť podľa konštrukcie domu ale väčšinou sa to robí tak ako radili predomnou.Najskôr priečky ,elektina ,voda,odpady,omietky ,potery, strop.
Odpovedať
A ake bude zlozenie zateplenia podlahy ? Ked budem davat podkahove kurenie pojde najskor 20 cm eps na podlahu a na to uz systemova doska podlahoveho kurenia?
Odpovedať
@danifedor v projekte nemas nic napisane ? Alebo ho este nemas ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@engineerr este nemam projekt hotovy
Odpovedať
@stavajsnami vlhkost ma dopad aj na sadrokarton nie len na vatu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?