Liate biele podlahy

Zdravím.Chcem sa s vami poradiť ohľadom podlahy do novostavby.Prvotny Plán je že dáme plavacku.Len dosť ma zaujali liate podlahy..Určite by som sla do bielej..Je to dobrá voľba?Je tam náročná údržba?Alebo klasická ako aj pri plavacke..Neostávajú tam otlačky nôh ked chodíte bosí?
Odpovedať
Zistila si si cenu...plavacka okolo 10 €....liata cca 70 a viac...
Odpovedať
Profilova fotka
@luccc99 nikdy! Stačí mi biela podlaha v kúpeľni! Nikdy nikdy viac. A všetci co majútake výrazne svetle v kúpeľni tak ľutujú, ta údržba je des. Na takej dubovej toho veľa nevidno... ani moc tmavá nie je dobrá a lesklá- tam vseeetko vidno.
Odpovedať
@bambula626 si moc posadnuta cistotou? Len sa pytam, ze ci nahodou nemas nejake posadnutie, lebo si inac neviem vysvetlit, preco sa stale na svete pouziva a teda aj vyraba svetla dlazba.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivantausk nie som, neboj sa-)) mame vsetci tmave vlasy a kinkretne v kupelni staci trochu vody na zemi a hned je nadupane. Nestiji to za to. vyraba sa aj cierna leskla a to sa toez zle udrzuje. Ma ju znamy a je to tiez strasna morda. Kedze chcela radu ci ano, ako majitel bielej podlahy v kupelni vravim nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivantausk a su aj svetlejsie podlahy ktore sa lepsie urzuju ako biela- napr taka travertinova a pod, nejaky jemny vzor, len na tej cisto bielej fakt vsetko vidiet. Aj kamosky co maju nadavaju.
Odpovedať
@luccc99 ja by som do bielej nešla musím súhlasiť s @bambula626 ja mám len svetlo zelenkavú dlažbu v kúpelni a keď ju umývam tak si ďakujem že sme tam nedali tu bielu o ktorej sme uvažovali lebo sa dosť zle udržiava už aj ta zelenkavá .... inak mám v byte svetlé dlážky ale na drevodekore sa to stráca a nieje vidieť každé zrnko prachu... @ivantausk nemusíš byť vôbec posadnutý čistotou ani nebehám každý boží deň s handrou po byte ale kúpelňu občas fakt musím, stačí že máš práčku v kúpelni kým prehodím pradlo z koša do práčky sa z neho čo to napráši dlhovlasé dcéry sa učešú popritom sa pri umývaní ruk nakvapká voda a veru to nevyzerá vábne na tej dlážke by si povedal že nieje umytá týždeň a nieto 24 hod
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
biela liata podlaha urcite nie, ma to kamoska v celom dome a cisti to na kolenach s hubkou, vidno na tom uplne vsetko, je to dost narocne na udrzbu
Odpovedať
@luciak88 ale ma matnu ci lesklú? Ja uvazujem nad matnou bielou do kuchyno-obyvacky- je to zlý nápad?
Odpovedať
@bambula626 mas pravdu, na bielej vsetko vidno. Ja nie som posadnuta cistotou, ale nechce sa mi upratovat kazdy den, lebo vsade nieco vidno... to je cele. do bielej by som ani ja nesla, vyzera to elegantne, ale nic nerobis potom, len vysavas a utieras. ja premyslam nad liatou, ale sivou, alebo nejakou bezovou...
Odpovedať
@julaj matnu bielu ma a teraz ked sa chodi v kuse von do zahrady a zo zahrady dnu tak to v kuse len zmyva celu obyvacku a kuchynu
Odpovedať
@ivantausk Mam kamaratku, ktora ma matnu bielu liatu podlahu v dome a stale preklina den, ked sa rozhodla pre bielu farbu. Rodicia mali bielu lesklu dlazbu v kupelni a tiez preklinali kazdy den, ked sa rozhodli pre tuto farbu, takze minuly rok prebehla rekonstrukcia na bledohnedu a uz je to ok :-). Takze musim suhlasit s @bambula626 @zuzanale @luciak88 a ostatnymi...
Odpovedať
Profilova fotka
@ivantausk skus tak na 2-3 mesiace vystriedat manzelku v starostlivosti o kupelnu. A je uplne jedno, ci mas svetlu alebo tmavu dlazbu/podlahu. Ak je to cira farba bez akehokolvek vzoru, tak na tom uvidis VSETKO. Potom to bud zacnes ignorovat, alebo budes upratovat kazdy den. Takze @luccc99 si bud da do kupelne cistu bielu a bude to kazdy den drhnut, alebo to drhnut nebude a bude to vyzerat horsie, ako lacny svetly mramorovy vzor. Alebo si rovno da dlazbu so vzorom a aj bez kazdodenneho drhnutia to bude vyzerat lepsie ako cista biela 15 minut po umyti.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@danculd no, ona mozno tiez ma posadnutie ;) @maslenka47 myslim, ze casom to kazdeho normalneho prejde a bude sa tomu venovat "primerane". A ked to bude vyzerat lacnejsie, tak bude.
Odpovedať
@ivantausk muzi vyrabaju, zeny upratuju :-D Nam chodi upratat jedna pani . 1X za tyzden. Nemam biele podlahy aj ked som nad nimi velmi vazne uvazovala. Podla mna je to nadherne ked je to dobre urobene. Nakoniec sme dali bezovu (no nie celkom presne ale udrziava sa omnoho lahsie ako biela) No mozem ti povedat ze asi som aj ja posadnuta lebo beham a cistim aj 3,4,5 den po upratovani. Proste standardna cistotna zena je z bielej logicky zmorena.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?