Lepidlo na porobeton

Ahojte. Mate dobre skusenosti s niektorým lepidkom na porobeton? Vyslo vam yo tak ako mi vraveli v stavebnictve ze cca 1 vreco 35kg na paletu? Aku orientacnu hrubku lepidla ste davali?
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam ti kupit tu zubatu lyzicu je s tym krasna robota vydatnost si uz nepamatam ale z toho som bol nadseny jedna z naj investicii
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Nemate niekto skusenosti s murovanim porfixu na tento zazrak? https://www.stavmat.sk/produkt/st-lin... Doporucili mi to v stavebninach, ale nemam v to doveru, lebo ani v technickom liste to nespominaju. Napisal som i do porfixu o vyjadrenie, ale kazda liska svoj chvost chvali, takze taka bude i odpoved predpokladam 8-)
Odpovedať
Neviem ako toto ale ja som pouzival origo porfix 2okg/vrece a akurat stacilo a to som pouzival hreben lebo ta ich lyzica prisla neskor..ale uplne super sa s tym robilo..hladka zmes
Odpovedať
@truly mal som solbet, porfix aj hasit lepidlá na porobetón držali všetky bez problémov, vrecko stačí na paletu ale PDK porobetónov, používal som 6-ku hrebeň.
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba Mal som to lepidlo a drží statočne, za tie peniaze nie je o čom :-)
Odpovedať
@rkorba je to asi vyssia norma ako je potrebne na porobeton, ked to je dobre na dlazbu na porobeton by to malo byt tiez
Odpovedať
@bookeeper @sysell Diky chlapi myslel som si, ze to nebude zle, len som potreboval i niekoho osobnu skusenost. Porfix to samozrejme zavrhol jednoduchou odpovedou, ako som predpokladal :-D
Odpovedať
Výrobcovia nedoporučujú použitie lepidla na obklad a dlažbu. V každom prípade ja som s ním bežne lepil vnútorné priečky, nič nepopraskalo, omietka po rokoch bez problémov.
Odpovedať
@truly Ešte jednu vec, teda moju skúsenosť k spotrebe. Podstatné aký rovný máš podklad. Ja som nedávno prerábal jednu stenu a betonový základ, na ktorý som to staval nebol rovný. Len na ten prvý rad cca 7 tvárnic som minul takmer jedno celé vrece lepidla. A v stavebninách mi dali štandardne na cca 40ks tvárnic 2 lepidla.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?