Kúpiť dnes za starú DPH a uložiť si materiál na sklad?

Kúpiť dnes za starú DPH a uložiť si materiál na sklad. Poradím Vám na IP.
Odpovedať
@ferka511 presne toto aj mna "trapi", ako to bude od noveho roku. Zariadovanie domu na scaka az buduci rok, ale ja koli zvysenej dph planujem vacsinu pokupit do konca roka. My slis, ze velmi stupne cena?
Odpovedať
Profilova fotka
toto je dobra tema aj mna zaujima,my chceme zacat stavat na jar buduci rok tak tiez sa rozhodujeme kedy je lepsie kupit material ci este tento rok alebo zaciatkombuduceho roka ale je to lacnejsie ked sa kupuje v zime.
Odpovedať
ferka511 aj my sme pred stavbou domu a tiez sa rozhodujeme, ze ci kupit tehlu tento rok alebo este pockat. Vies poradit?
Odpovedať
Tak určite nárast DPH nebude to, čo bude ťahať cenu materiálov nahor. Samotný dopyt je ďaleko dôležitejší, ked sa dnes pozrieme na vývoj cien ocele na trhoch už len z dôvodu oživenia výroby áut pochopíte o čom rozprávam. Cena stavebných mechanizmov taktiež rastie, čiže každým oživením ekonomiky sa ceny zvýšia. Oživenie v stavebníctve príde o niečo neskôr, pretože aj kríza v ňom nastúpila z dôvodu dlhodobých kontraktov neskôr. Ak idete kupovať iba z dôvodu nárastu DPH, tak to kúpte v Čechách a nemusíte riešiť DPH. Kedy nastane skutočné oživenie v stavebníctve je dosť diskutabilné. Ale DPH by som sa nebál.
Odpovedať
Na každých 10 000 euro je 1 % cca 100 euro a to už je pekný peniaz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?