Ktoré stavebniny v Novom Meste odporúčate?

Mate nejake skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme nejaky material kupovali v stabilite a pohoda.
Odpovedať
my mame dost vela veci z royaldom.sk vyskusaj.
Odpovedať
Profilova fotka
My tiež skoro všetko z Royaldomu.
Odpovedať
Profilova fotka
stabilit ma kvalitne veci ale s cenou sa obycajne neda nic robit. dobre stavebniny su royaldom, trial, ropspol - cen.ponuky sa u nich daju upravit na v podstate rovnaku uroven hydros - neochotny, neflexibilny tam by som nekupovala
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Mám podobné skúsenosti ako @daniella8. V minulosti sme brali dosť v Ropspole ale odkedy je otvorený Royaldom, tak len odtiaľ. Máme tam dosť známych a veľmi dobré skúsenosti. Akurát min. rok sme potrebovali škridlu Mediterran, čo Royal neponúka a najlepšie sa dalo na cene dohodnúť v Triale Kočovce. Dokonca Trial nám nezepočítal ani dopravu cca 20km. Boli sme na skusy aj v Hydrose, ale to bolo strašné. Neboli ochotní urobiť na počkanie cenovú ponuku na 5 položiek. Tam moje cesty skončili. Stavmat je dosť drahý a podobná neochota.
Odpovedať
Ja mám skúsenosť so stavebninami SIPA a bola som velmi prekvapená prístupom.Cenovú ponuku nám spravili na počkanie,dodanie škridly bolo do 3 dní .Majú kamenný obchod v Trenčíne,takže z mojej strany vrelo odporúčam navštíviť ho.
Odpovedať
Profilova fotka
Jednal som s Ropspol a Royaldom. Oboje skusenosti mam pozitivne, vyhoda Ropspolu bola ich promptnost vo vytvarani ponuky, zatialco Royaldom bol v tomto z mojho pohladu pomalsi ale za to lacnejsi.
Odpovedať
@bigz a kde ste nakoniec brali?
Odpovedať
Profilova fotka
Ked sme si prestali davat robit ponuky v Royaldome, ale len zavolali a objednali co bolo treba, tak nam dali hroznu cenu. A aj kamoske to tak spravili. Ked si nedala vopred spravit ponuku,myslela si ze jej automaticky aj na dalsi material da dobru cenu, ale nie. Treba si stale davat ponuky aj inde.
Odpovedať
Profilova fotka
@pssclient nakoniec som objednal material v Royaldome, kedze rozhodujuca bola pre mna vyrazne nizsia vysledna cena. Samozrejme, ze rozdiel cien nebol tak vyrazny hned po prvych ponukach...az postupnym vyjednavanim.
Odpovedať
@bigz gratulujem. no ocakavaj navstevu od financov...postupne vsetkych ich klientov s vyrazne nizsou cenou navsetvuju. ona ta nizsia cena nie je len tak totiz. mozno pomoze ak si z domu zvesis ich plachtu, mozno ta prehliadnu. zas ani ti kontrolori nie su blbi... @elka7 detto.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@murko1980 Royaldom je fakt dosť promptný a aj rýchlo vedia dodať objednaný tovar ale väčšinou som dostal lacnejšiu ponuku z Hydros-u - aj keď tam im to trvá večnosť, takže ak tovar nepotrebuješ rýchlo a vieš si ho s rezervou objednať tak odporúčam Hydros a ak si v časovej tiesni tak Royaldom
Odpovedať
My berieme ako firma vsetko so stavmatu ... su ochotni a da sa jednat o cene . A naopak neodporucam Trial Kocovce - maximalne neochotny predajca ktory ked nieco potrebujete rychlo tak trepne ze cakacia doba 3 -4 mesiace pritom od toho isteho vyrobcu to bolo zo Stavmatu za 2 tyzdne :)
Odpovedať
@milan637 Pridávam súhlas, aj my sme so Stavmatom maximálne spokojní, v LM vedia odborne poradiť, pomôcť s dopravou a zoženú čo sa zohnať dá za primeraný čas.
Odpovedať
Profilova fotka
@pssclient dakujem, no podla toho co od teba citam, by som nemal uz v ziadnom pripade pri nakupe stavebneho materialu vyjednavat ale vziat prvu ponuknutu cenu len, aby nebola nahodou vyrazne nizsia? zaujimava teoria..... pretoze kazde stavebniny davali nizsiu a nizsiu ponuku az som si vybral tu finalnu najnizsiu..tak by sa mali asi strhavat plachty aj od inych stavebnin......ak nakupujes stylom, nedavajte mi vyrazne nizsiu cenu lebo ma navstivi kontrola tak s tebou obchodnici musia byt nadmieru spokojni :-) ja naopak uprednostnujem konkurecny boj, kde vyhrava ten, kto ponuka porovnatelne sluzby za najnizsiu cenu.
Odpovedať
@bigz napisem ti do posty, nepochopil si to spravne. urcite to nebol nejaky utok na teba.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Co sa tyka Royaldomu ceny materialu su urcite najnizsie,ked aj nie ,takl ti ich ochotne dorovnaju ak donesiete lepsiu ponuku. Ale dal by som si pozor na vydavky, ktore na ponuke nevidite a to dopravu , maju zaujmavy sposob uctovania a nie je nic nezvycajne posielat co najviac aut, miesto toho aby auto vytazili a doviezli vsetko naraz a je jedno ci ti tam pride dodavka alebo nieco vacsie - v tomto pripade by som uprednostnil stavebniny najblizsie k mieste stavby - usetrite pekne peniaze . Hydros to je "sen", cenove ponuky robili mesiac aj to nemam kompletne do dnes a platnost ponuky 3 dni, inak ceny dobre aj pristup celkovo fajn. Stavmat - neochotny personal , tie "panicky" co tam sedia sa tvaria aj spravaju, akoze co od nich chcete - odporucam komunikovat s majitelom - toz moje skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Vzdy som s Royaldomom dohodla najnizsiu cenu, doprava vzdy v cene.
Odpovedať
Ja kupujem veci v stavmate a super ceny najlepsie a aj ochota su tam novy ludia vrelo odporucam len ist skusit .... ;-) treba sa kontaktovat na veduceho , alebo obchodaka super poradia
Odpovedať
Profilova fotka
Beriem z hydrosu.100% spokojnost
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja mam dobre skusenosti so Stavmatom. Celu hrubu stavbu mam od nich. Mal som aj ponuku od Royaldomu, Stavmat dopadol lepsie. Je pravda, platim si prepravu, v royaldome som mal slubenu dopravu zdarma na daky tovar. Celkovo som so stavmatom spokojny. Ponuky trvali asi rovnako dlho - cca 3 tyzdne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@milan637 Súhlasím, v Trial Kočovce je veľmi neochotný, dovolím si povedať až arogantný predajca. Čudujem sa, že ho tam takú dobu držia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Dobry den, chcem sa spytat ci ste si davali robit kupelnu cez Royaldom, aka bola cena za robotu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?