Koho požiadať o búranie objektu - Trnava a okolie

Trnava okolie- prosim o radu, koho poziadat o zburanie objektu.
Odpovedať
Profilova fotka
Stavebny urad vydava buracie povolenia.
Odpovedať
@wolodymyr buracie povolenie mame 😉 . Ja hladam firmu, prip.robotnikov. Radu, ak ma niekto s niekym dobru skusenost. Info, kolko to bude cca stat eur a casu. Uz je to nad nase schopnosti doburat.
Odpovedať
Pozri si lokalne inzertne noviny. Tam take partie inzeruju. Buranie nie je velka veda, co by si tam chcela overovat?
Odpovedať
Profilova fotka
@brinzulka tak si to mala tak napisat lebo z tvojhi prispevku to nebolo jasne 😉
Odpovedať
@brinzulka pozistuj partiu miestnych 3-4 kopacov, toto ti zburaju za par dni, len im objednavaj pristavenie kontajnerov.
Odpovedať
@bigjamajko. Ja som zdravotnik. Ak sa ma niekto opyta na vysetrenie, tak mu poradim tolko, kolko budem vediet, prip., co o danej chorobe viem, pri., kto sa venuje srdcom jej lieceniu. Takze som sla na stranku modrastrecha a hladam INFO od ludi, co s tym robia, maju to za sebou. Pre mna pri buracke by bolo zmysluplne nieco v zneni: Mame to za sebou a mate moznosti: robotnik, 3e/hod- na neurcity cas? + ostatne si zabezpec... Alebo firma: bager, kontajner, tatra, zburanie zvysku domu, (kt.som burala aj ja), chodnikov, pivnice, garaze s odvozom sute cca 10 000e asi- mam ratat? / 3-4 dni? Prosim o RADU. A za kazdu dakujem.
Odpovedať
@brinzulka to si ale mala napisat do svojho prveho prispevku ;-)
Odpovedať
Hlavne si pozisťuj, kto ako nakladá s odpadom, resp. kam to vozí. Lebo najväčšie pálky sú práve za uloženie, resp. dopravu. V Trstíne je to docela lacné. Ináč ti stačí len niekto lokálny s jcb (cca 3Oe/h) a auto na odvoz ten s JCB už bude mať auto, ktoré to odvezie. Zväčša cca od 2e/km, alebo od 35 na hodinu, podľa veľkosti. Uloženie potom cca od 6 do 17 e/t. ..prípadne ponúknuť suť niekomu, komu sa hodí (fb, bazoš...). A časovo? 1-3 dni s veľkými strojmi a odvozom. Ale zase drahé. Ak máte čas, tak postupne odvážať, vždy sa vie niekto na okolí nájsť, čo si niečo z toho vezme.
Odpovedať
@jnvrg ďakujem, pekný deň.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?