Kedy a kde kupovať YTONG za dobrú cenu?

Chcel by som sa spitať na cenove ponuky z YTONGU ,kde sa da zohnať najlacnejšie a kedy ?
Odpovedať
V stavebninách. V zime. A máš ho kde uskladniť? Alebo ti bude ležať na pozemku na paletách niekoľko mesiacov a budeš tŕpnuť, aby ti ich niekto neukradol?
Odpovedať
Napíš do stavebnin a požiadajte o cenové ponuky a uvidis. A potom sú jednoducho vyberieš najlepsu. Na túto otázku ti nikto nedá odpoveď že tu majú zatolko lebo cenu ti vie dať každý iný a po druhé si vieš aj sám vybaviť priamo v stavebninach.
Odpovedať
Poposielaj do stavebnin ziadosti o cenovu ponuku mailom a daj si nacenit co potrebujes. Z vlastnej skusenosti odporucam neist len podla ceny ale vybrat si stavebniny co mas aspon ako tak po ruke. Ked zoberies ytong za par tisic, vacsinou sa s nimi uz da potom dohodnut na dodavani tovaru na dodaci list, cize na konci mesiaca ich vyplatis, co neminies nemas problem vratit atd. Ak mas ytong kde uskladnit (napr. naviezt na zakladovu platnu) a mas to pod dozorom, kup aj hned.
Odpovedať
Ďakujem za rady, dal som si spraviť cenovú ponuku cez Ytong stránku a chcem sa spýtať či je lepšie cez nich alebo zo stavebný
Odpovedať
@frenkkk kedysi mali najlepsie ceny na Ytong v Baumaxe (najvacsi odberatel), tak skus Obi. A najlepsie ceny byvali v januari, to este stihas ;-) My sme ho mali 2 mesiace volne ulozeny na podkladnom betone a nic nezmizlo 8-)
Odpovedať
No popozerám, a neviem sa rozhodnúť či Ytong 375+15 polystyrén alebo 450 Lambda, kto mate aké skúsenosť... 8-)
Odpovedať
@frenkkk 300 ytong a 200 polys 👌
Odpovedať
@frenkkk 375 P2 vychádza lacnejšie o 9,5€/m2 oproti 450ke a fasádny polystyrén 15cm stojí 7€/m2. Zostalo by aj na lepidlo aj kotvenie a mal by si lepšie tepelné vlastnosti. A k cene ak by aj bola trocha vyššia pri bližších stavebninách tak lepšie od nich. Lepšie sa tam vracia materiál alebo dokupuje a budeš potrebovať veľa ďalších vecí a rovno sa dohodnúť že na všetko dajú dáku zľavu ako behať ďalej + ak majú zdvižku a vyložiť to zadarmo je to veľké +
Odpovedať
Profilova fotka
@frenkkk Jednoznačne 375+ 15.Lambda nerieši preklady a vence.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?