Kde zohnať brigádnikov na stavbu?

potrebovala by som poradiť ohľadom nejakých makačov/brigádnikov/pomocníkov pri stavbe, resp. potrebujem niekoho kto by nám pomohol pri odpratávaný neporiadku aj stavebného z dvora, a pod. Neviem aké firmy to zabezpečujú, kde by som sa mohla obrátiť a koľko sa takýmto pomocníkom platí za hodinu. Vo svojom okolí nikoho dobrovoľného nemôžem zohnať. Dotyčních potrebujem z Ba a jej blízkeho okolia. Ako ste to riešili vy? Vedeli by ste mi poradiť? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne zohnala brigadnikov sl. Kaiserova a cena bola 3,- eur / hod. Vzdy som si povedal na kedy ich potrebujem, od - do, kolkych potrebujem a pod. Prestavujeme stary dom a na niektore roboty ako vynasat bordel, burat chlievy alebo obuchavat omietky sa nam nechcelo a preto sme radsej platili brigadnikov. Treba pre nich akurat prist autom do BA /raca alebo Zlate piesky/ a potom ich tam zas odviezt. Vyuzivame ich stale. pekny den Martin
Odpovedať
skus studentsky servis ... oni ti dohodia studakov ... a potom sa dohodnes mimo studenstkeho snimi ze im das viac a oni t ozoberu :) ide o to ze ty zaplatis studentskemu 100 na hodinu a studentom sa dostane len 60-70 sk ... :) a mas to vyriesene studakom zas viac ale pritom menej ako studentskemu .. ty usetris aj studaci budu radi :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Je nas dost - Dopyt Dobry den,sme partia chlapcov a dievcat.Je nas dost na hocijaku brigadu.Mame zaujem o hocijaku brigadu ako je upratovanie,kosenie,stahovanie,umyvanie,rozda vanie letakov atd. Mame iba jednu podmienku:platba v hotovosti!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?