Kde kúpim Ytong s väčšou zľavou ako 30 % z cenníkovej ceny?

Profilova fotka
Je možné niekde zakúpiť YTONG tvárnice s väčšou zľavou ako 30 % z cenníkovej ceny ako mi ponúkajú v stavebninách?
Odpovedať
Profilova fotka
zadarmo by si ich nechcel??????????????????????????????
Odpovedať
@somebody Pred rokom nám urobili ešte vyššiu zľavu v stavebninách Stavmat v TN. Skús im poslať na predajňu mail so žiadosťou o vypracovanie cenovej ponuky.
Odpovedať
@tomi66677 Predsa vidíš, že ich nechce zadarmo. Prečo tá neprimeraná reakcia?! Tá požiadavka "somebody" nie je vôbec nereálna - vlastná skúsenosť.
Odpovedať
@somebody urcite sa da, len musis poziadat o cenovu ponuku vo viacerych stavebninach.. nie je to zasada, ale vacsinou funguje vzorec: vacsie stavebniny, vyssia mozna zlava ( pretoze aj stavebniny dostavaju od Xelly zlavu podla obratu ). podla toho odkial si.. my sme pred par tyzdnami kupovali za celkom slusnu cenu. sme v BA.
Odpovedať
Niekto z okolia PO mal lepsiu cenu z Baumaxu ako v stav.tak skusaj ;-) teraz by mal alebo uz sla cena o nejake to % nahor nakolko zacina onedlho niekde mozno uz zacala stavebmna mania,v septembri pojde zase polyst. hore :-)
Odpovedať
hockde. viem zohnat aj vyrazne lacnejsie. a s dokladom! napis postu.
Odpovedať
@somebody ja predám zo 40% zlavou
Odpovedať
Profilova fotka
Idem platiť materiál dnes alebo zajtra , tiež ytong a strechu Euronit do firmy Raven. Na základy som už zaplatil betónové tvárnice v internetových stavebninách šírky 30cm a to ma vyšlo jeden kus na 1,01 € plus doprava, palety a skladanie hyd. rukou. V pondelok napíšem presné ceny ,ale sú určite nižšie ako v tých internetových stavebninách, lebo ponuku už mám .
Odpovedať
@garansek z oficalneho cennika Ytong?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám Ytong LAMBDA 600x250x300 PDK P2- za 3,70€ kus. Neviem základnú cenu tak počítajte ak ju máte .
Odpovedať
@mirooslav lambda 30ka....3,50 aktualne na nete...kto hlada najde
Odpovedať
my sme kupovali na conecu pred 2 rokmi s 33 perc. zlavou, myslim, ze viac ako 30 perc. je tazke zohnat
Odpovedať
Článok sa načítava...
@popellka3 odkial ste kupovali??
Odpovedať
Profilova fotka
@tomi66677 ja ani zadarmo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mio23 ja by som bral ytong prečo ty nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@tomi66677 drahy, slaby, pije vodu, porovity.. ked uz som na bielu farbu tak radsej toto: http://kalksandstein.cz/index.php?pag... ale nemozem kritizovat lebo by som si nahneval kamosa @creator :-p :-p Ale keby ma skor poznal, urcite ho odhovorim..
Odpovedať
Profilova fotka
@tomi66677 Pozri si hlavne aka hrubka staci na nosny mur: 17,5cm pevnost 20megaPa .. 10x vacsia pevnost ako unesie ytong lambda :-D 5x vacsia ako klasicky ytongofix. http://kalksandstein.cz/index.php?pag...
Odpovedať
Profilova fotka
len či to má aj také tepelno-izolačné vlastnosti
Odpovedať
@tomi66677 :-D :-D :-D A naco by jej boli? O zateplovani si uz pocul?
Odpovedať
@somebody ...tiez sme sa na zlavu viac ako 33% u ytongu nedostali preto sme zvolili H+H...je to to same ak nechces nejaku Lambdu a podobne veci
Odpovedať
Priatelia, nic lepsie neviem poradit, len tolko, ze zacnite NIE MATERIALOM, ale tepelnymi vlastnostami, ktore chcete/potrebujete dosiahnut.. Kolko max. chcem mesacne prekurit? > ake R potrebujem na steny, okna atd? > ako dosiahnut dane R co najlacnejsie? Lebo to, ze sused staval z Ytongu, alebo ze maju v baumaxe akciu na Heluz Family, ci manzelka nechce montovany - to nie su dobre argumenty! Zacat od konca!
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiez obehali stavebniny, kupovali sme este minuly rok, ked bola akcia, pisali sme aj do ytongu. Odtial sa nam ozval nejaky čech, ze co potrebujeme, ze nas postupi slovenskym kolegom, a viac sa nam nikto neozval. Nakoniec sme brali najlepsiu ponuku, vyhoda bola, ze tie stavebniny mame za rohom, takze nam dopravu ani neuctovali, a este nam to aj v zime uskladnili. A je blbost bavit sa o percentach, treba zistit mnozstvo kvadrov a porovnat vyslednu sumu. A brat do uvahy aj dopravu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tomi66677 murivo nema mat tepelnoizolacne vlastnosti, murivo ma byt co najtensie a co najpevnejsie :-) podla mna a aj inych.. a k tej KS: das 12,5 cm polystyren budes mat murivo spolu hrube 30cm R = 3.75 co pri ytongu 30cm R = 2.19 a pri ytong lambda R = 3.37 Ak dam ku KS tvarnici 20cm EPS tak R = 6.25 a pri klasickom 37.5cm ytongu R = 2.74 a pri ytong lambda R = 4.21 Este by som dodal, ze ten ytong musi byt suchy aby tak fungoval ;-) A teraz pritvrdime: hrubka muriva 57.5cm KS + 40 EPScm R = 12.5 YT + 10 EPScm R = 7.3 - (u tejto kombinacii YT a iba 10cm polystyren moze byt pravdepodobnost ze splesniveje mur) Kombinacia KS + 40 izoluje 1,7nasobne lepsie... ;-) ---
Odpovedať
ja som kupoval teraz ytong p4 500 25cm z 35% zlavou oproti cenikovej ceme ktora je na ich stranke.doprava zadarmo.
Odpovedať
@mio23 neprehovoril... cena,dostupnost,pristup,politika,farba a na hrubke zalezi :-D ludia zato davaju ytong lebo nepocitaju hned zateplovat,chcu rychlo postavit byvat a ukazat ze sa da aj za lacno...prevadzkove naklady neriesia,prepocitavaju vstupne a vystupne..co prijem,zmyslanie,priorita,dom to je neporovnatelne,strata casu riesit ;-)
Odpovedať
@creator presne si to napisal, prevadzkove naklady sa neriesia- az po 2- 3 rokoch sa zacinaju skrabat po hlave, ze sakra akosi vela nas stoji kurenie, co s tym? :-|
Odpovedať
@zolo70 Zoltan Racz, registracia pre firmy ti prinesie viac zakaznikov. Ponukni slusne poradenstvo tu na fore, nie toto smiesne spamovanie..
Odpovedať
Profilova fotka
My mame na dome Ytong aj silku (vapenno-pieskovu tvarnicu). Na tu silku robotnici stale nadavali, lebo je to naozaj ovela pracnejsie, reze sa to karbobruskou... A potom som trochu nadaval aj ja, lebo za pracnost si nauctovali peniaze navyse.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?