Heluz 30 STI nebrúsená na maltu

Profilova fotka
Máte skúsenosť skúsenosť s touto tehlou. Sťahujú ju z obehu - že vraj kvôli tomu že je v obehu aj obyčajná 30-ka ktorú ľudia aj tak zatepľujú. Dali nám na ňu výhodnú cenu.
Odpovedať
Heluz = hlinený papier = tehlovzduch.
Odpovedať
Profilova fotka
@vikiem Heluz je krehky šrot, sam som ju chcel použiť ked som staval dom a som rád že som si ju nakoniec nedal. Za druhe, čo ušetríte na "lacnejšej" tehle preplatíte za robotu majstrom a na malte, jedine ak by ste si chceli robiť doma vlastnu ako v 80,90-tich rokoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@vikiem My sme dávali brúsenú 30 STI Family - teda na lepiacu maltu... A zatiaľ neľutujem.... Pekná, presná robota... Čítal som tu všeličo o rozbitých tehlách Heluz apod. Možno som mal šťastie, ale z várky na celý dom ak boli 2 vyslovene pokazené... Na to pôjde 20 cm polystyrén....
Odpovedať
tiež mám HELUZ famili a a rozbitých som mal pár možno 8 ks ktoré sa aj tak použili pri doriezkách. Robota perfektná a presná na celoplošné lepidlo nanášané valcom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som chcel heluz ale stavbari doniesli wienerberger. Kamaratovi doviezli heluz. On mal krasne steny, u nas katastrofa, lebo na sirku boli tehly s rozdielom aj 1 cm...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?